Drie gewonden na steek- en vechtpartij in de Werfstraat | Regio15.nl

Drie gewonden na steek- en vechtpartij in de Werfstraat

Den Haag - Bij een vecht- en steekpartij in de Werfstraat vielen vannacht drie gewonden.


De vechtpartij vond plaats in de nasleep van een 'burendag' die gisteren in die straat werd gehouden.

Er was nog een aantal mensen op straat en rond half één kwamen enkele scooterijders met volgens getuigen redelijk hoge snelheid door de straat heen rijden. Hierop werd door aanwezigen een opmerking gemaakt en dat mondde uit in een ruzie en uiteindelijk in een vechtpartij.

Tijdens de vechtpartij liep één van de buurtgenoten, een 49-jarige Hagenaar, meerdere steekwonden op. Zijn 49-jarige vrouw kreeg klappen en raakte ook gewond; zij kwam met haar hoofd op de stoeprand terecht en liep daarbij een ernstige hoofdwond op. Beide gewonden zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een buurtgenoot die de vechtenden probeerde te scheiden liep een gebroken vinger op. Hij is op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan.

Er zijn twee ambulances ter plaatse geweest. Ook het Mobiel Medisch Team was opgeroepen, maar hun komst is gecanceld.

De politie heeft ter plaatse na een korte achtervolging een 20-jarige Hagenaar aangehouden als verdachte. Zijn scooter is in beslag genomen en door de politiekraan afgevoerd. Later vannacht hebben zich op het politiebureau twee Hagenaars gemeld van 21 en 25 jaar oud. Ook zij zijn als verdachte aangehouden.

In de Werfstraat en omgeving is door Forensische Opsporing onderzoek gedaan.

Bent u getuige geweest van het steekincident? Dan heeft u misschien informatie die kan helpen bij het rechercheonderzoek. Geef deze informatie door aan de recherche van het politieteam Scheveningen via 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met M. (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-9000.

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Bob van Keulen en Sander Paardekooper

96FiLL.jpg

VaQ3WR.jpg

7lVOPU.JPG

sZQqW7.jpg

62htET.jpg

EpRFag.JPG

VFC6y1.JPG

F4GqKb.JPG

KpcCMz.JPG

bKtlgM.JPG

Srmj6c.JPG

kjyx5U.JPG

okEq8o.JPG

B01yq8.JPG

8Gzncb.JPG