Man gewond bij steekpartij Hoogveen | Regio15.nl

Man gewond bij steekpartij Hoogveen

Den Haag - Een 41-jarige man is woensdagavond gewond geraakt nadat hij werd neergestoken bij een woning aan het Hoogveen.


Het slachtoffer liep maandagavond 23 januari omstreeks 23.00 uur in het centrum van Den Haag op de Grote Marktstraat, toen hij werd aangesproken door een man. De man deed een zakelijk voorstel. De 41-jarige Hagenaar ging met de man mee naar zijn woning. Na een gesprek verliet de 41-jarige man de woning.

Vanavondi omstreeks 21.00 uur werd hij gebeld door dezelfde man en ze spraken af om in zijn woning aan het Hoogveen verder te praten.

Toen het slachtoffer de voordeur van zijn woning opende stonden er twee mannen voor de deur. Toen de mannen binnen waren ontstond er een meningsverschil waarop het slachtoffer werd geslagen en gestompt. Eén van de mannen stak het slachtoffer met een mes.

De gewonde man is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

Er werd na de steekpartij een burgetnetmelding afgegeven en daarin werd verzocht om uit te kijken naar twee getinte mannen van ongeveer 35 jaar. Een van hen met een Antiliaans uiterlijk en een zwarte jas en zwarte pet. De ander is Afrikaans en draagt een witte jas en een spijkerbroek.

De politie doet onderzoek en roept getuigen op om contact op te nemen via 0900-8844. Het signalement van de daders kunt u lezen in het persbericht van de politie.

Video en foto's:  Daan van den Ende

Dk5ccN.JPG

2dk80q.JPG

IWQDaM.JPG

qSZkFb.JPG

YyvdlI.JPG