Man gewond bij steekincident De Kringloop Delft | Regio15.nl

Man gewond bij steekincident De Kringloop Delft

Delft - Vanavond is er een zwaargewonde gevallen bij een steekincident op De Kringloop.


Agenten kregen een melding dat op de De Kringloop voor een woning twee mannen aan het vechten waren. Politieagenten die een onderzoek instelden, troffen een gewonde man, een 50-jarige Rotterdammer, aan. Hij was dusdanig gewond door steekwonden dat ambulancepersoneel hem onmiddellijk naar een ziekenhuis brachten.

Op de plek van de vechtpartij troffen agenten een mes en een vuurwapen aan. Een tweede man, een 51-jarige Delftenaar, raakte bij de vechtpartij lichtgewond. Agenten hielden de twee mannen aan.

Op straat troffen agenten twee vrouwen aan die mogelijk betrokken waren bij dit incident. Agenten hielden de twee vrouwen, een 17-jarige uit Capelle aan den IJssel en een 35-jarige uit Delft, aan.

Na de eerste verzorging is het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis.

Het is nog onduidelijk wat er exact is gebeurd. De recherche komt graag in contact met getuigen. Bent u getuige geweest of heeft u informatie die de recherche kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Video en foto's: Nick van Mourik

QJW8WU.JPG

WFoejp.JPG

8APAAO.JPG

l1GhN5.JPG

RiGzhT.JPG

wI6FZE.JPG

1hFTgo.JPG

z4f9nP.JPG

n626fv.JPG

GZLb7Z.JPG