Onderzoek naar mogelijke schietpartij Molenaarstraat | Regio15.nl

Onderzoek naar mogelijke schietpartij Molenaarstraat

Den Haag - De politie is woensdagmorgen een groot onderzoek gestart vanwege een mogelijke schietpartij in de Molenaarstraat.


Woensdagnacht meldde een 31-jarige man uit Den Haag zich met een schotwond in het ziekenhuis. Volgens omstanders was er eerder in de nacht van dinsdag op woensdag al tumult in de straat. Diverse omwoners hebben vervolgens 'luide knallen' gehoord en melding gemaakt van een schietpartij.

De politie kwam met veel eenheden ter plaatse en heeft een Plaats Delict (PD) afgezet. De straat werd afgesloten en bewoners mochten niet naar hun geparkeerde voertuig.

Agenten van de hondenbrigade hebben samen met hun speurhond de straat afgelopen. In het kozijn van een woning lijkt een inslag van een kogel te zitten, of dat van dit incident is of er al eerder in zat, is niet bekend. Rechercheurs van de Forensische Opsporing (FO) hebben uitgebreid onderzoek verricht.

Politie zoekt getuigen

De recherche komt graag in contact met mensen die in de nacht van woensdag 19 juli getuigen zijn geweest van een schietincident in de Molenaarstraat of de omgeving daarvan of die meer informatie hebben over deze zaak. Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto's: Daan van den Ende

aIJk0D.JPG

7FUw5h.JPG

fxukK5.JPG

zmqbeq.JPG

0mk3QB.JPG

6c7ee7.JPG

Sue5fb.JPG

wtRTF8.JPG

SoTbCZ.JPG

SMoCik.JPG