Meerdere schoten gelost bij schietpartij Zuiderparklaan | Regio15.nl

Meerdere schoten gelost bij schietpartij Zuiderparklaan

Den Haag - Bij een schietpartij op de Zuiderparklaan zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag meerdere schoten gelost.


Omstreeks half een werd er melding gemaakt van een schietpartij. Er kwamen veel eenheden in kogel- en steekwerende vesten ter plaatse en de locatie werd meteen afgezet. 

Op sociale media liet de politie weten dat zij op de Soestdijksekade (vlakbij de locatie van de schietpartij) drie verdachten hadden opgepakt. Over de identiteit van de verdachten is vooralsnog niets bekend gemaakt.

Er raakte niemand gewond, maar veel omwoners hebben de schoten gehoord en zijn flink geschrokken. Of de afgevuurde kogels ergens zijn ingeslagen is niet bekend. Ook is niet bekend waarom en wie er heeft geschoten. 

Er werd meteen een groot onderzoek gestart. Agenten hebben diverse getuigenverklaringen afgenomen. Een expert heeft de hulzen onderzocht en de sporen veiliggesteld. 

Update 13:00: de politie laat weten dat zij de verdachten die gisteren werden aangehouden hebben vrijgelaten. De politie zoekt getuigen van de schietpartij. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem op 0800-7000.

Video: Daan van den Ende

Foto's: Daan van den Ende, Nick van Mourik

ibMBgT.JPG

lFem2e.JPG

DwQIfD.JPG

vLXzyW.JPG

YCAtyP.JPG

y7U1ZP.JPG

HqdPVK.JPG

sP3kXz.JPG

jLEhqM.JPG

MlnHBe.JPG

aN0Tk4.JPG

zwRzci.JPG

imsvgt.JPG

CpIp3D.JPG