Gewonde bij overval op woning in Monster | Regio15.nl

Gewonde bij overval op woning in Monster

Monster - Op de 's-Gravenzandseweg pleegden 3 mannen woensdagochtend rond 08:45 uur een overval op een vrijstaande woning.


De bewoner, een 57-jarige inwoner van Monster, was alleen thuis toen er rond kwart over acht werd aangebeld. Nadat hij de deur open deed, drongen er drie mannen zijn woning binnen die hem vervolgens mishandelden.

Uit de woning namen zij enkele goederen mee. Na de overval renden zij naar een geparkeerde auto op de ’s-Gravenzandseweg. Hiermee reden zij weg in de richting van het centrum van Monster. Een getuige volgde de auto die rechtsaf de Havenstraat inreed. Nadat de vluchtwagen via de Gantellaan rechtsaf de Meloenlaan inreed, is hij uit het zicht verdwenen.

De bewoner is door het ambulancepersoneel nagekeken en voor verdere behandeling vervoerd naar het ziekenhuis.

De auto betreft een grijze Daewoo met een Pools kenteken, de drie verdachten zijn blanke mannen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd en mocht na controle weer naar huis.  De recherche heeft de zaak in onderzoek en vraagt u om informatie.

De politie heeft rondom de woning een 'plaats delict' afgezet, en een onderzoek in de buurt gedaan. Medewerkers van de Forensische Opsporing kwam ter plaatse, en deden in witte pakken sporenonderzoek in en rondom de woning.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Video en foto's: Danny Botman

w DB Overval IMG 9505

w DB Overval IMG 9506

w DB Overval IMG 9510

w DB Overval IMG 9520

w DB Overval IMG 9522

w DB Overval IMG 9538

w DB Overval IMG 9541

w DB Overval IMG 9555