Overval op Crowne Plaza-hotel in Den Haag | Regio15.nl

Overval op Crowne Plaza-hotel in Den Haag

Den Haag - Hotel Crowne Plaza op de van Stolkweg in Den Haag werd zondagmiddag overvallen.


Een onbekende man kwam omstreeks half twee de lobby binnen. Hij bedreigde een medewerker met een wapen en eiste geld. De man is daarna met onbekende buit vertrokken.

De politie heeft met veel eenheden in de omgeving gezocht naar de gevluchte overvaller; daarbij kregen zij bijstand van de politiehelikopter.

Tijdens de zoektocht naar de overvaller troffen agenten voor het hotel in een auto bij het stoplicht een man aan die aan het signalement van de overvaller voldeed en hielden hem staande. Na hem onderzocht te hebben en zijn identiteit te hebben gecontroleerd, bleek hij niets te maken te hebben met de overval en slechts 'op het verkeerde moment op de verkeerde plaats' te zijn geweest. Hij mocht daarom zijn weg weer vervolgen.

Medewerkers van de Forenische Opsporing (FO) zijn bezig met een uitgebreid onderzoek. Aan de achterzijde van het hotel troffen agenten een schoen aan die mogelijk van de verdachte is. Een plaats delict werd afgezet en de schoen meegenomen voor onderzoek.

De verdachte betreft een getinte man met een smal gezicht, 20 - 25 jaar oud en rond de 1.85m lang. Hij droeg een donkere capuchontrui en een petje.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de districtsrecherche van politiebureau Scheveningen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Video en foto's: Dejan Jeremic

7MlCBZ

4NbAzo

f4FNHJ

w IMG 0408

eddewo

w IMG 0418

uAiz4w