Nachtelijke overval aan de Laan van Roos en Doorn | Regio15.nl

Nachtelijke overval aan de Laan van Roos en Doorn

Den Haag - Vannacht hebben twee mannen een woning overvallen aan de Laan van Roos en Doorn, waarbij de bewoner met een nog onbekend wapen is bedreigd.


Rond half drie bedreigden twee onbekende mannen de bewoner en gingen er vandoor met twee opvallende voertuigen van het slachtoffer. Een grijze Mercedes-AMG SLS en een blauwe BMW Alpina B3 touring.  De voertuigen werden later rond half vier aangetroffen op een industrieterrein (Forepark) aan de Oude Middenweg te Den Haag. De daders waren in het donker gekleed en droegen zwarte bivakmutsen.

Na de melding van de overval zijn door de  politiemeldkamer direct meerdere eenheden naar het overvaladres gestuurd.

Enkele eenheden zijn ter plaatse een onderzoek in gaan stellen, terwijl andere eenheden door de meldkamer op strategische lokaties zijn neergezet om de vluchtende overvallers eventueel te kunnen signaleren.

De bewoner die de politie heeft gebeld is niet gewond geraakt tijdens de overval. Beide overvallers zijn in (nog) onbekende richting gevlucht en zijn voor zover bekend nog niet aangehouden.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u iets verdachts gezien op de Oude Middenweg tussen haf drie en half vier? Alle informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders is welkom. Neemt u contact op met de districtsrecherche van Den Haag Centrum via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Video en foto's: Dejan Jeremic

w IMG 3578

w IMG 3579

w IMG 3580

w IMG 3582

w IMG 3583

w IMG 3589

w IMG 3590

xjqqiy.JPG

OU0OxS.JPG

qcSMf0.JPG