Twee mannen overvallen avondwinkel met mes | Regio15.nl

Twee mannen overvallen avondwinkel met mes

Den Haag - Het personeel van een avondwinkel aan de Stille Veerkade is vanavond overvallen door een nog onbekend tweetal.


De eigenaar van de avondwinkel zag dat er twee mannen met gezichtsbedekking zijn winkel binnen liepen waarna ze hem bedreigden met een wapen. Het slachtoffer raakte in gevecht met een van de overvallers en raakte daarbij lichtgewond.

De verdachten verlieten de winkel met geld uit de kassa. Nadat zij de winkel hadden verlaten achtervolgde een getuige de overvallers in de richting van de Paviljoensgracht. Het lukte deze getuige om een van de overvallers vast te grijpen. De andere overvaller gaf de getuige een klap. De getuige raakte hierbij licht gewond.

De overvallers gingen er vervolgens vandoor in de richting van de Doubletstraat. De recherche onderzoekt de overval en zoekt getuigen.

Van de overvallers is het volgende signalement bekend:

Verdachte 1: Man van vermoedelijk Antilliaanse afkomst met een lengte van ongeveer 1.75 mtr. De man was geheel in het zwart gekleed en droeg sportschoenen.

Verdachte 2: Man van vermoedelijk Somalische afkomst met een lengte van ongeveer 1.65 mtr. De man was geheel in het zwart gekleed.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u andere informatie, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto's en video: Donny Kooistra

kcyzGQ.JPG

R4C8be.JPG

pmlUoc.JPG