Overval op avondwinkel Bruijnings Ingenhoeslaan | Regio15.nl

Overval op avondwinkel Bruijnings Ingenhoeslaan

Voorburg - Een nog onbekende persoon heeft vanavond een avondwinkel overvallen aan de Bruijnings Ingenhoeslaan.


Een ongeveer 16-jarige jongen stapte zaterdagavond de avondwinkel binnen en bedreigde een personeelslid met een wapen. De verdachte eiste geld maar verliet uiteindelijk de winkel toen duidelijk werd dat het personeelslid hem geen geld wilde geven.

De politie heeft gelijk veel personeel en voertuigen ingezet in een zoektocht naar de dader. Ook werd een Burgernetmelding verzonden.

Het is niet bekend waarmee de dader was bewapend en of hij iets buit heeft gemaakt. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt.

Politiemensen hebben de inzittenden van een auto op de Nicolaas Beetslaan staande gehouden en gefouilleerd, maar die bleken niets met de overval te maken te hebben. Zij mochten daarom hun weg weer vervolgen.

De dader is een blanke jongen van ongeveer 16 jaar met een smal postuur. Hij droeg een zwarte jas met capuchon en een pet. Hij draagt een zwarte broek en had een gele tas bij zich.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u andere informatie die voor dit onderzoek van belang is? Bel dan met de districtsrecherche van Leidschendam-Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem: bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

Video (staandehouding Nicolaas Beetslaan): Rene Hendriks


Foto's: Rene Hendriks

kmN5rV.JPG

iLOxSd.JPG

5fJOKn.JPG

w PEEN8113

w PEEN8121

w PEEN8124

w PEEN8150

w PEEN8152

w PEEN8157

w PEEN8168

w PEEN8170