Woningoverval Zoetermeer: deels uitgebrande auto aangetroffen | Regio15.nl

Woningoverval Zoetermeer: deels uitgebrande auto aangetroffen

Zoetermeer - Vanmorgen vroeg heeft er in een woning aan de Loosduinenstraat een overval plaatsgevonden.


De daders wisten de woning binnen te dringen en de 57-jarige bewoner te bedreigen om waardevolle goederen af te staan. De 57-jarige man is door de overvallers mishandeld en moest naar het ziekenhuis worden vervoerd..

Na de overval zijn de daders in een auto gevlucht in nog onbekende richting. Tijdens het politie-onderzoek is later in de Koningin Julianastraat in Benthuizen een voertuig aangetroffen dat voor een deel in de brand had gestaan.

Het voertuig behoort niet toe aan de bewoner van de Loosduinenstraat en was vannacht gestolen. Het staat daarom nog niet officieel vast of dit de vluchtauto van de ovevrallers is.

Medewerkers van Forensische Opsporing hebben uitgebreid onderzoek gedaan in zowel de Loosduinenstraat als bij de auto in de Koningin Julianastraat.

Het signalement van de daders: het betreft mannen van rond de 20 jaar oud en in het donker gekleed. Eén van hen was blank, had kort opgeschoren haar, een gezet postuur en had gezichtsbeharing. De twee andere mannen waren licht getint. Zij droegen donkere kleding en bivakmutsen.

Heeft u iets opvallends gezien in de buurt van de Loosduinenstraat tussen 06.30 en 07:30 uur of in Benthuizen op de Koningin Julianastraat. Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Uw tips kunt u ook anoniem doorgeven door M. te bellen op het nummer 0800-7000.

Video: Donny Kooistra


Foto's: Jayden Media en Donny Kooistra

bwNswE.JPG

HIIdgG.JPG

2bbHyx.JPG

wAqQan.JPG

cIkm71.JPG

TLwyJv.JPG

dCHYuw.JPG

d4vtsS.JPG

w IMG 1554

w IMG 1557