Taxichauffeur overvallen Cornelis Speelmanstraat | Regio15.nl

Taxichauffeur overvallen Cornelis Speelmanstraat

Den Haag - Vannacht is een taxichauffeur overvallen in de Cornelis Speelmanstraat in het Bezuidenhout.


De taxi was besteld om in de Cornelis Speelmanstraat passagiers op te halen. Drie mannen stapten in en na een kort gesprek bedreigden ze de chauffeur met een vuurwapen. Ze vluchtten weg met buit.

De taxichauffeur raakte voor zover bekend niet gewond bij de overval.

De politie heeft na de overval een ruim plaats delict afgezet in de Cornelis Speelmanstraat en is op zoek gegaan naar de daders. Daarbij is ook enige tijd een politiehelikopter ingezet.

Er is door de politiekraan een personenauto afgevoerd. Het is niet bekend wat het verband is tussen deze auto en de overval.

Signalement dader 1

Donkergetinte man van ongeveer 170 cm lang en een mager postuur. Hij was ongeveer 25-30 jaar oud. Hij droeg een zwarte bodywarmer en een grijs shirt met lange mouwen en een pet.

Signalement dader 2
Donkergetinte man van ongeveer 160 cm lang en kort opgeschoren haar. Hij was ongeveer 25-30 jaar oud. Hij droeg donkere kleding

Signalement dader 3
Donkergetinte man met een gezet postuur en ongeveer 170 cm lang en had een kleine snor en een stoppelbaard. Hij was donker gekleed en droeg een pet.

Update: rond kwart over vier vannacht is in de Francois Valentijnsraat in Den Haag/Bezuidenhout een maaltijdbezorger beroofd door drie mannen met een donkere huidskleur. Of dat om dezelfde daders gaat is nog onbekend.

Foto's: Brian Roeten

5PuADq.JPG

W9wz46.jpg

3C5cHJ.jpg

lU6dn0.JPG

OcKCPS.jpg

SzrhXu.jpg

9jJsNn.JPG

AB8Suw.JPG