Lidl Zoetermeer overvallen door gewapende man | Regio15.nl

Lidl Zoetermeer overvallen door gewapende man

Zoetermeer - De Lidl aan de Titus Brandsmahove is vrijdagavond omstreeks negen uur overvallen door een gewapende man.


De dader kwam rond sluitingstijd binnen en bedreigde het personeel met een vuurwapen. Hij eiste geld van de medewerkers. Na een greep uit de kluislade sloeg de overvaller op de vlucht via een van de uitgangen aan de Titus Brandsmahove. Daarna is de man uit het zicht verdwenen.

Direct werd er een groot buurtonderzoek gestart. De politiehelikopter heeft nog meegezocht naar de dader, maar deze werd niet meer in de omgeving aangetroffen. In de winkel waren kort voor sluitingstijd nog twee getuigen aanwezig. De politie komt graag met deze mensen in contact.

De dader is een donker getinte man van ongeveer 20 a 22 jaar oud. Hij is rond de 1.85 m lang en heeft een smal postuur. Hij droeg een grijs vest en een Real Madrid sportbroek en vertrapte witte Nike Air schoenen. Verder had de man tijdens de overval donkere handschoenen aan en een vuurwapen bij zich. De man stopte de buit in een papieren tas van de Bijenkorf.

De politie komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van de gewapende overval of die iets opvallends in de buurt van de Lidl in het winkelcentrum Buytenwegh hebben gezien wat mogelijk met de overval te maken kan hebben. Ook de twee getuigen die kort voor sluitingstijd in het filiaal van de Lidl aanwezig waren wil de politie graag nog spreken. Hebt u meer informatie en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de recherche in Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Video: Roy Wolters


Foto's: Roy Wolters en Marcel Hillebrand

prHjqc.JPG

HuxhGB.JPG

rdGQky.JPG

zdluck.JPG

F6A7Fa.JPG