Man zwaargewond na val van hoogte in de Grote Marktstraat | Regio15.nl

Man zwaargewond na val van hoogte in de Grote Marktstraat

Den Haag - Een man is rond vijf uur vanmiddag vanaf grote hoogte gevallen bij de Pathé bioscoop aan de Grote Marktstraat.


Hij is volgens de politie naar beneden gesprongen in het complex, waarin behalve de biscoop onder andere ook winkels en een sportclub zijn gevestigd. Een beveiliger en een omstander die het zagen gebeuren hebben nog geprobeerd de man tegen te houden, maar dat mocht helaas niet baten; hij wist zich los te rukken.

De man raakte door de val zwaargewond. Een ambulance en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team zijn in verband met het incident gealarmeerd. De traumahelikopter is geland op het Spuiplein.

Het slachtoffer is gestabiliseerd en is daarna met spoed en onder motorbegeleiding vervoerd naar het MCH/Westeinde ziekenhuis. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden en is bij het Westeinde ziekenhuis weer opgehaald door de traumaheli.

Vanwege het tijdstip en de locatie waren veel mensen getuige van het incident. Een aantal van hen is meegenomen naar het politiebureau, zodat Slachtofferhulp zich over hen kan ontfermen.

Video: Nick van Mourik

Foto's: o.a. Nick van Mourik, Stefan van Sas en Laura van Leeuwen

w grotemarktstraat

w image2

w image1 1

w NVM 9345

w NVM 9347

w NVM 9361

w NVM 9373

w NVM 9380

w NVM 9384

w NVM 9385

w NVM 9391