Vrachtwagen in problemen op de Loosduinse Uitleg | Regio15.nl

Vrachtwagen in problemen op de Loosduinse Uitleg

Den Haag - Een vrachtwagenchauffeur die vanmorgen dacht de Albert Heijn in Loosduinen even te bevoorraden, kwam van een koude kermis thuis.


Door werkzaamheden kunnen de vrachtwagens momenteel niet meer aan komen rijden via de Loosduinse Hoofdstraat, maar moet dat gebeuren via de Willem II straat en het parkeerterrein bij de Loosduinse Uitleg.

Toen de vrachtwagenchauffeur op een gegeven in een krappe bocht vooruit in wilde steken, ging het echter mis en belandde de vrachtwagen met zijn voorkant op enkele betonnen obstakels in het wegdek. Hierdoor liep de rechter voorband finaal van de velg en raakte ook de velg zelf beschadigd.

De vrachtwagen kon door dit alles niet meer voor- of achteruit. Bovendien liep de bevoorrading van de 'Appie' vertraging op.

De chauffeur heeft van de weersomstuit een betonnen obstakel uit het wegdek losgewrikt en zo kon hij langzaam achteruit terug door de bocht en naar het parkeerterrein. Een bandenbedrijf is ter plaatse gekomen om een nieuw rechtervoorwiel te monteren.

Foto's: Arie van der Zwan (via WhatsApp 0615151502) en Peter Looij

MCeUUs.jpg

DzLfrx.jpg

cS2JGd.jpg

du92nf.JPG

aPUSzP.JPG

xHR0SO.JPG

TzqdDQ.JPG

czL9qu.jpg

P7qltp.jpg

46pt3l.jpg

W5BGd8.JPG