Brandweer heeft het druk door de harde wind | Regio15.nl

Brandweer heeft het druk door de harde wind

Haaglanden - De harde tot stormachtige wind die over onze regio waait, bezorgt de brandweer handenvol werk.


In dit item zullen wij een aantal inzetten van de brandweer onder uw aandacht brengen.

Den Haag - Bovenop een woning aan de Noorderbeekdwarsstraat zat een dakgoot deels los. De brandweer was opgeroepen om met een hoogwerker hier wat aan te doen. Agenten hebben een deel van de straat afgezet, om te voorkomen dat als de dakgoot tussentijds 'naar beneden zou komen zetten' er gewonden zouden vallen. Brandweerlieden hebben de dakgoot vastgezet om te voorkomen dat deze naar beneden komt vanavond gezien er (harde) windstoten verwacht werden. (Foto's: Dejan Jeremic)

GTGFEm.JPG

tlwJV5.JPG

LgUjpE.JPG

N58qUD.JPG

Den Haag - In de Luxemburgstraat was door de harde wind een deel van de dakbedeking losgeraakt en deze dreigde naar beneden te vallen, hetgeen gevaar kon opleveren voor voorbijgangers. De brandweer heeft de dakbedekking veiliggesteld vanuit de hoogwerker. (Foto's en video: Ivar Gielis)

XaXGIY.JPG

x4ayHP.JPG

Eg1OGL.JPG

jQ6QSA.JPG

Wateringen - Bin het tankstation aan de Wippolderlaan/N211 dreigden plafondplaten naar beneden te vallen. De brandweer wist erger te voorkomen. Gedurende de inzet van de brandweer was het tankstation afgesloten. (Foto's: Tim de Kleyn)

6JTG9D.JPG

ZYVAcv.JPG

JYpjgT.JPG

qYrtyL.JPG

Den Haag - Ook bij het Total tankstation aan de Calandstraat dreigden dakdelen het te moeten afleggen tegen de zwaartekracht. De brandweer kwam ter plaatse met tankautospuit en hoogwerker en heeft de dakdelen vastgezet. (Foto's en video: Sander Paardekooper)

zpZmNo.JPG

tjBh0D.JPG

RDnmn0.JPG

6KtzMF.JPG

IO2lH1.JPG

Den Haag - Dakpannen van een flat aan de Groenteweg lieten los en vielen op de grond. De politie heeft voor de veiligheid de straat afgesloten. De brandweer is met een hoogwerker het dak op gegaan en heeft de losse dakpannen verwijderd en andere dakpannen gecontroleerd. Wonder boven wonder raakte er niemand gewond. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 9530

w IMG 9536

w IMG 9543

w IMG 9538

w IMG 9551

Den Haag - Door de harde wind kwam een lichtbak boven een voetgangersoversteekplaats aan de Vrouw Avenweg bijna naar beneden. Dit leverde gevaar op voor het wegverkeer en daarom werd de hoogwerker van kazerne Leidschendam-Voorburg ter plaatse gestuurd. Vanuit de hoogwerker is de lichtbak veiliggesteld. (Video en foto's: Sander Paardekooper)

a9Pgjn.JPG

TVJ4Cf.JPG

AdAQVU.JPG

vogxQb.JPG

2Q3HDG.JPG

Leidschendam - In de tuin van een woning aan de Raadhuislaan is een boom omgewaaid. De brandweer is hierheen gestuurd. Enkele jongeren die in de bijbehorende woning aan het sporten waren, waren gaarne bereid ons deelgenoot te maken van hun vorderingen. (Foto's: Sander Paardekooper)

1b9eD7.JPG

yFnB4z.JPG

Od253i.JPG

Den Haag - Bij de Nutsschool aan de Merkusstraat in het Bezuidenhout hing een groot stuk van de loden dakbedekking los. Middels de hoogwerker heeft de brandweer de losse delen verwijderd van het dak. (Video en foto's: Sander Paardekooper)

joXjSJ.JPG

tTwIuL.JPG

esQSRE.JPG

wi0ooR.JPG