Najaarsstorm trekt over de regio | Regio15.nl

Najaarsstorm trekt over de regio

Haaglanden - Het belooft qua weer een onstuimige dag te worden. Er wordt storm  verwacht en het KNMI gaf 'Code Geel' af.


In dit item kunt u de berichtgeving volgen over de storm in onze regio. Het item wordt in de loop van de dag aangevuld; de fotografen zijn op pad.

En als u zelf bijzondere foto's/video heeft van de (gevolgen van de) storm, dan kunt u deze uiteraard naar ons inzenden via [email protected]. Voor grotere bestanden verwijzen wij u naar WeTransfer.

Den Haag - Op de Tjerk Kloostralaan waaide een boom om en viel op een auto. De brandweer heeft de boom van de auto geduwd. (Video en foto's: Ivar Gieles)

4SQy9A.JPG

t0SsMK.JPG

4JgN19.JPG

Leidschendam - Op de Prinsensingel viel een boom om door de harde wind. De brandweer kwam ter plaatste om de boom in kleine stukjes te zagen. Het verkeer was enige tijd gestremd op de Prinsensingel. (Foto's: Patrick Kramer)

04QKRm.JPG

n9aV8t.JPG

NXXSOA.JPG

ZVGU7G.JPG

's-Gravenzande - Een klimop van wel 30 jaar oud tegen de gevel van een woning aan de Naaldwijkseweg legde dankzij de storm het loodje. (Foto's: Fred van der Ende)

VuZofo.JPG

bb1ftc.JPG

GOSOtZ.JPG

XBnUd4.JPG

Den Haag - Op de Fijnjekade had de glazenwasserslift het moeilijk. Het bakje stond op de grond ivm werkzaamheden aan de flat, maar danste door de wind alle kanten op. Het bakje is vastgezet door de brandweer. (Foto's: Sander Paardekooper)

Df2xxX.JPG

2gyjk6.JPG

Honselersdijk - De brandweer heeft aan het einde van de ochtend een boom die deels was gebroken veilig gesteld aan de Veilingweg. De weg was ivm de veiligheid enige tijd afgezet door de politie. 

w TDK 1360

w TDK 1370

w TDK 1390

Den Haag - Op de Binckhorstlaan zijn werkzaamheden gaande voor de aanleg van de Rotterdamsebaan. Door de storm zijn diverse hekwerken en afzetmaterialen omgevallen/weggewaaid. De brandweer heeft rond 12 uur alles weer op de juiste plek gezet, en waar mogelijk vast gemaakt zodat het de storm verder zal overleven. (Video en foto's: Sander Paardekooper)

XLgdjM.JPG

GRcU2c.JPG

jGLJPr.JPG

6J2Q4Z.JPG

nPjskz.JPG

Den Haag - Op de Laan van Wateringseveld liet een zonnescherm van een woning op de 5e etage los. De brandweer heeft het zonnescherm verwijderd, zodat dit geen gevaar meer kon opleveren voor de omgeving. (Foto's: Nick van Mourik)

EEvJ2Y.JPG

sjsTqD.JPG

w TDK 1403

w TDK 1405

 Rijswijk - Op de Prinses Beatrixlaan viel zondagmiddag rond kwart voor 1 een boom om. De boom kwam op een personenauto terecht, maar de bestuurster is ongedeerd gebleven. De bestuurster is wel enorm geschrokken en werd opgevangen door familieleden. De weg is in de richting van Delft volledig afgesloten. De brandweer heeft de boom van de rijbaan verwijderd. De auto is weggesleept. (Foto's en video: Donny Kooistra en Daan van der Ende)

bCtLHT.JPG

IZz7oN.JPG

5pidyk.JPG

v5BHRA.JPG

HROkzV.JPG

1zYVIe.JPG

81tTay.JPG

Den Haag - Op het Fluitenkruid waaide rond 12 uur een dak van een schuur nabij woning af. Het dak kwam terecht op het naastgelegen fietspad van het Nootdorpsepad. De bewoners van de woning zijn niet thuis, dat zal een flinke verrassing zijn bij thuiskomst. De brandweer heeft het dak in stukken uit elkaar gehaald om deze van het fietspad te kunnen verwijderen. De bewoners zijn intussen in kennis gesteld, en zijn onderweg naar hun woning. (Video: Sander Paardekooper Foto's: Sander Paardekooper en Jonathan de Bruin)

mf4SRo.JPG

hGikJ3.JPG

tIkSbY.JPG

X7HupC.JPG

SnxY53.JPG

yU2mmW.JPG

Zoetermeer - Op de Du Meelaan/Floris van Brederodelaan zijn sloopwerkzaamheden gaande in een flat. De gevel van deze flat is reeds gesloopt. Door de harde wind waaien er nu allerlei materialen vanuit de woonunits de omliggende woonwijken in. (Foto's: Roy Wolters)

oxg1Xm.JPG

qNhKhn.JPG

n51ZMc.JPG

Qknfvf.JPG

i2nZOE.JPG

Den Haag - Op de parkeerplaats van de Cornelie van Zantenstraat viel vandaag door de storm een boom bovenop een auto. De auto raakte hierdoor ernistig beschadigd. (Foto: Elisa Goudriaan)

w 20161120 164831

Zoetermeer - Bij een woning in Zoetermeer was een deel van de gevelbekleding losgewaaid. (Foto: Charlotte Severijns)

w image1

Den Haag - Een afgebroken tak van een oude wilg op de hoek van de Laan van Meerdervoort/Suezkade. Voor zover bekend geen gewonden of schade. Alleen wat overlast voor voetgangers en fietsers. (Foto: King Ling)

w IMG 3094

Wateringen - Bemanning van de tankautospuit Wateringen heeft op de bovendijk een boom verwijderd welke een fietspad blokkeerde en een onveilige situatie opleverde

w TDK 1408

w TDK 1411

Delft - Bij de Domino's op de Binnenwatersloot zijn alleen nog maar scheve pizza's verkrijgbaar. We onthouden ons even van opmerkingen over scooter domino.

nuvVoj.JPG

p600gu.JPG

Wassenaar - Op de Berkheistraat waaide een tak uit de boom, die daarna op een andere tak bleef hangen. Vanwege de gevaarszetting kwam de brandweer ter plaatse en heeft de tak uit de boom weggehaald en in stukken gezaagd. (Foto's: Herman van der Woude)

w IMG 0981

w IMG 0994

w IMG 0976

Pijnacker - Op de Europalaan waait een forse tak van een boom en komt op een fietspad terecht. Er raakt niemand gewond.

1vyvjy.jpg

Den Haag - Op de Ockenburgstraat verruilt een forse boom het tijdelijke met het eeuwige. Ook hier geen gewonden.

r4IchW.JPG

7t50nH.JPG

C8yxey.JPG

Delft - De storm zorgde ook voor creativiteit zoals te zien in een gracht op de Binnenwatersloot.

Lisk7E.JPG

xxbdDt.JPG

Zoetermeer - Op de Oostweg heeft een vrouw ontzettend veel geluk, als een groot portaal met bewegwijzering omvalt en 'slechts' op de motorkap terecht komt. De Oostweg is voorlopig geblokkeerd.

LB0c8q.JPG

GQDgqC.JPG

1G7C1d.JPG

77V82g.JPG

Delft - In de Artemisstraat waaide steigerdelen op auto's. In totaal zijn zes auto's beschadigd. De brandweer heeft briefjes onder de ruitenwissers van de getroffen auto's geplaatst om de eigenaren te informeren. De straat werd afgezet.

p0gawl.JPG

AJ5wzD.JPG

kCnzCq.JPG

FrhTIj.JPG

RVJFSs.JPG

53joWU.JPG

fuZ5Uc.JPG

Wateringen - Bij het bedrijf Motoport aan de 's-Gravenzandseweg is een deel van het reclamebord van de gevel gewaaid en in de sloot terecht gekomen. 

w TDK 1425

w TDK 1427

Den Haag - Aan de Bezuidenhoutseweg is een flinke boom omgewaaid. De firma Knijnenburg ondersteund de hulpdiensten en heeft de boom van de rijbaan en het fietspad weggehaald. De politie heeft de weg in de richting van het Centraal Station tijdelijk afgesloten. (Foto's: René van der Wilk, Stephan Burgwal en Nick van der Toorn)

w IMG 8225

w 20161120 144308

w 20161120 144649

TQ5zZx.JPG

OnAEXt.JPG

nvHwLj.JPG

Den Haag - Aan de Jan Romeinstraat viel een boom om tegen een portiekwoning. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd. (Foto's: Ivar Gieles)

yX8S82.JPG

h6WHxL.JPG

Il6yLV.JPG

Den Hoorn - Ook op de Kapellaan in Den Hoorn verloor een boom de strijd tegen de elementen. De brandweerploeg van Schipluiden heeft deze klus verder geklaard. (Foto's: Erik van der Zalm)

w IMG 4172

w IMG 4175

w IMG 4178

Wassenaar - Op de Buurtweg is een flinke tak afgebroken door de storm, en hing hierdoor nog half aan de boom boven de rijbaan. De brandweer heeft de tak weggehaald zodat hij geen gevaar meer kon veroorzaken. (Foto's: Sander Paardekooper)

2bvLUV.JPG

SD0pJx.JPG

W8p9B4.JPG

Pijnacker - Op de Rivierenlaan heeft de brandweer met de hoogwerker losgewaaide dakpannen van het dak gehaald. (Foto's: Jayden Media)

J7hLwe.jpg

Den Haag - Op de Daal en Bergselaan dreigde een tak op de rijbaan te vallen. De branweer heeft vanuit de hoogwerker een aantal takken weggezaagd. (Foto's: Ivar Gieles)

GGcvg4.JPG

VIKmdz.JPG

2kfTTF.JPG

Den Haag - Op de Scheveningseweg dreigde een boom om te vallen op de rijbaan en de naastgelegen trambaan. De rijbaan werd geheel afgezet en tramverkeer mocht slechts stapvoets passeren. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de boom in stukken gezaagd. (Video en foto's: Nick van der Toorn)

rj5o6n.JPG

zP5Sul.JPG

GFHl1D.JPG

HVJC9b.JPG

Rijswijk - De brandweer werd ter plaatse gestuurd naar de Generaal Spoorlaan, waar doeken van een steiger dreigden los te waaien. De brandweer heeft 1 doek losgetrokken die nog maar op een paar punten vast zat. De aannemer is in kennis gesteld om de overige doeken vast te zetten of te verwijderen. (Foto's: Sander Paardekooper)

Gc2zrj.JPG

KD472X.JPG