Bewoners Paviljoensgracht vroeg op door 'wekker' | Regio15.nl

Bewoners Paviljoensgracht vroeg op door 'wekker'

Den Haag - Een man - vermoedelijk onder de invloed van drugs - wekte vanmorgen met luid geroep bewoners in de omgeving van de Paviljoensgracht.


Agenten die op de melding van de luide man waren afgekomen, hadden moeite om hem te kalmeren. De man liep enkele rondjes over de Paviljoensgracht, waarna hij weer terugkwam naar de kruising met de Nieuwe Molstraat.

De man voelde zich zo 'bedreigd' door de 'onbekenden' in een politieuniform, dat hij tientallen keren 1-1-2 heeft gebeld om 'de echte politie'. Inmiddels kwam ook een echte ambulance ter plaatse.

Na enkele rondjes over de Paviljoensgracht bewoog de man zich richting de Stille Veerkade. Toen duidelijk werd dat dit geen 'rondje' was, maar de man hier weg trachtte te komen, zetten agenten de achtervolging in.

Halverwege de Stille Veerkade wist de politie met acht agenten de man te bedwingen, zodat ambulancepersoneel hem een kalmerend middeltje konden geven. Hierdoor werd de man minder krachtig en kon hij zonder al te veel moeite op de brancard worden geplaatst.

Foto's: Ingezonden via WhatsApp en Dejan Jeremic

Rh1Eh2.jpg

q1vQKL.JPG

ETYaYn.JPG

xFDHcu.JPG

NjS6MC.JPG

UesKyV.JPG

bEWXtB.JPG

2A6EpV.JPG

Iov4SK.JPG

Hdsi2p.JPG

Wv3bif.JPG