Inzet brandweerduikers bij flinke aanrijding | Regio15.nl

Inzet brandweerduikers bij flinke aanrijding

Den Haag - Op de Oude Haagweg met de kruising Kamperfoeliestraat heeft zaterdagmorgen een fikse aanrijding plaatsgevonden.


Even voor half drie kwamen twee auto's op het kruispunt met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen belandde in het struikgewas en de ander reed daarop een parkeerautomaat omver.

De politie had aanwijzingen dat een inzittende van eerstgenoemde auto leek na het ongeval te zijn verdwenen. Daarom werd er rekening mee gehouden dat deze wellicht in de lager gelegen sloot was beland. Om die reden werden de duikers van de brandweer gealarmeerd.

Na onderzoek van de sloot bleek dat er geen inzittende in het water was beland maar (losse) schoenen uit de auto waren gevlogen na de aanrijding, waardoor hulpdiensten groots hebben ingezet. Achteraf bleek iedereen dus veilig uit de voertuigen te zijn gekomen.

Er zijn enkele inzittenden in de ambulance onderzocht. Eén van hen is met onbekende verwondingen vervoerd naar een ziekenhuis.

Op verzoek van de Verkeerspolitie heeft de VOA onderzoek gedaan naar de aanrijding. In verband met het ongeval en het daarop volgende onderzoek is de kruising enkele uren afgesloten geweest.

Foto's:
Donny Kooistra

w IMG 2867

w IMG 2878

w IMG 2894

w IMG 2897

w IMG 2902

w IMG 2905

w IMG 2907

w IMG 2917