Motorrijder gewond bij ongeval in de Hobbemastraat | Regio15.nl

Motorrijder gewond bij ongeval in de Hobbemastraat

Den Haag - Een motorrijder is vanmiddag in de Hobbemastraat gewond geraakt bij een ongeval waarbij ook een auto en een tram waren betrokken.


De motorrijder reed over de Hobbemastraat in de richting van De Heemstraat, toen er rechts vanuit de Netscherstraat een auto kwam waarvan de  bestuurder rechtsaf de Hobbemastraat in wilde slaan.

De bestuurder had daarbij kennelijk de motorrijder, die voorrang had, over het hoofd gezien en de motor werd door de auto aangetikt. Hierdoor raakte de motorrijder uit balans en kwam met zijn motor ten val. Tijdens zijn val kwam de motorrijder tegen een tramstel van lijn 6 aan die vanuit de tegenovergestelde richting aan kwam rijden.

Op grond van de ontvangen meldingen zijn politie, ambulancedienst, brandweer en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team ter plaatse gegaan. De traumahelikopter is geland op het Vaillantplein.

De motorrijder was niet bekneld, dus de inzet van de brandweer is geannuleerd. Nadat het slachtoffer door het ambulance- en MMT-personeel was gestabiliseerd, is deze in een vacuümspalk gefixeerd en naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA heeft onderzoek verricht naar het ongeval.

Video en foto's: Sander Paardekooper

w SBF53019

w SBF53022

w SBF53025

w SBF53033

w SBF53039

w SBF53046

w SBF53048

w SBF53051

w SBF53055