Uitgeleende auto in de prak gereden op de Monstersestraat | Regio15.nl

Uitgeleende auto in de prak gereden op de Monstersestraat

Den Haag - De bestuurder van een BMW heeft vanavond de macht over het stuur verloren en heeft daarbij heel wat schade gemaakt.


Rond kwart over elf reed de bestuurder over de Monstersestraat in de richting van de Loosduinsekade, toen het compleet fout ging ter hoogte van de Ter Heijdestraat. De bestuurder raakte de stoep op de andere weghelft, schoot heen en weer over de rijbaan en kwam bij de 's-Gravenzandelaan tot stilstand.

Tijdens het 'heen en weer'-botsen raakte de bestuurder zeker vijf geparkeerde auto's. Eén geparkeerde Peugeot raakte zo zwaar beschadigd dat deze total-loss is geraakt.

De bestuurder heeft direct na het ongeval de rechtmatige eigenaar van de auto die hij bestuurde op de hoogte gesteld van het incident. De eigenaar was 'niet te spreken' over de schade die de bestuurder had berokkend aan zowel zijn eigen auto als aan anderen. Overigens moest de eigenaar opmerken opgelucht te zijn dat er niemand gewond was geraakt.

In verband met het ongeval heeft de politie de Monstersestraat volledig afgesloten tussen de 's-Gravenzandelaan en de Delftselaan. De Verkeerspolitie en VOA zijn ter plaatse geweest om onderzoek te verrichten.

Video en foto's: Dejan Jeremic

EOB5fx.JPG

NeV22u.JPG

Hq3XsV.JPG

0KqD1t.JPG

5fZt0V.JPG

foXycF.JPG

8oxRwY.JPG

4V8PiL.JPG