Ongeval bij uitrijden parkeergarage Belgiëlaan | Regio15.nl

Ongeval bij uitrijden parkeergarage Belgiëlaan

Zoetermeer - Een vrouw is vanmiddag gewond geraakt nadat zij tegen de slagboominstallatie was gereden van een parkeergarage.


Rond tien voor half zes werden hulpdiensten geïnformeerd over een ongeval bij de uitrit van de parkeergarage aan de Belgiëlaan.

De vrouw wilde de parkeergarage uitrijden en poogde haar kaartje bij de automaat in te voeren. Haar voertuig stond echter te ver om het kaartje in te kunnen voeren, waarna de vrouw uitstapte om het kaartje alsnog in te kunnen voeren.

Door onbekende oorzaak is het voertuig echter gaan rijden, waarschijnlijk omdat de auto niet op de handrem stond. De vrouw is hierbij (deels) onder haar eigen voertuig terecht gekomen.

Een omstander is direct in de auto van de vrouw gaan zitten om het voertuig achteruit te rijden. Met behulp van politie en brandweer is het slachtoffer bevrijd uit haar benarde positie en op een vacuuümmatras geplaatst. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer op de vacuuümmatras gefixeerd.

Na controle en behandeling in de ambulance is de vrouw naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

De Verkeerspolitie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Hierna kon het voertuig weggereden worden zodat de uitrit weer beschikbaar was voor de gebruikers van de parkeergarage.

Foto's: Roy Wolters

FWVh3U.JPG

MtwYEL.JPG

5hbVLg.jpg

Ekifom.JPG

y63jZR.JPG

HHfDnI.JPG

po9MHm.JPG

6TpatR.JPG

IcHrTE.JPG