Geen eerlijke strijd op de Utrechtsebaan | Regio15.nl

Geen eerlijke strijd op de Utrechtsebaan

Den Haag - Op de A12, Utrechtsebaan is een vrachtwagen vanmiddag in botsing gekomen met een kleine personenauto.


Rond vier uur raakte een volle betonmixer vrachtwagen in botsing met een Fiat 500. Door de botsing kwam de Fiat dwars voor de neus van de vrachtwagen terecht, en werd deze enkele tientallen meters voortgeduwd.

De bestuurder van de vrachtwagen heeft de 'combinatie' naar de rechterrijstrook verplaatst en daar tot stilstand gebracht.

Omdat niet meteen duidelijk was of er gewonden waren, werd er een ambulance gebeld. Al snel bleek deze niet nodig te zijn. De snel ter plaatse gekomen politie had inmiddels al de twee rechter rijstroken afgesloten om een veilige werkruimte te creëren voor de aanrijdende hulpdiensten. De wegafzetting werd later overgenomen voor de Weginspecteur van Rijkswaterstaat.

De beschadigde Fiat is door een bergingsbedrijf meegenomen. De volle betonmixer vrachtwagen kon op eigen gelegenheid weer verder.

Foto's: Ruben van Essen en Sander Paardekooper

w A12 1

w A12 2

w A12 3

w A12 4

w SBF79717

w A12 5

w SBF50410

w A12 6

w SBF50418

w A12 7

Ten tijde van het ongeval waren de twee rechter rijstroken afgesloten. Meerdere bestuurders dachten dat het rode kruis niet voor hen gold en reden er onderdoor. De verkeerspolitie heeft de kentekens genoteerd, en sommige van hen kregen gelijk al een goed gesprek.

w A12 8

w A12 9