Automobiliste de bosjes in na ongeval op de A4 | Regio15.nl

Automobiliste de bosjes in na ongeval op de A4

Den Haag - Op de verbindingsweg van de A4 naar de A13 heeft vanmiddag om half één een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een vrachtwagen.


Een bekend type ongeval op deze verbindingsweg is de oorzaak: een vrachtwagen komende vanaf de A4 (vanuit Leiden) wil op de verbindingsweg twee rijstroken naar rechts, omdat daar het verkeer van de A12 (vanuit Voorburg én Zoetermeer) bij de A4 komt. Het verkeer vanaf de A12 wil links van de vrachtwagens rijden en schuift op naar links.

Ook hier hebben vrachtwagenchauffeur en autobestuurster elkaar niet tijdig gezien toen beiden van rijstrook aan het wisselen waren, waarna een botsing ontstond. De automobiliste raakte de macht over het stuur kwijt, waarna zij slipte en aan de linker zijde in de bosjes tot stilstand kwam.

Meerdere automobilisten hebben het ongeval zien gebeuren en zijn direct in contact getreden met de meldkamer. Doordat er meerdere meldingslokaties waren, was de exacte positie van het ongeval korte tijd onduidelijk.

Brandweer, ambulancedienst en politie zijn ter plaatse gekomen en hebben de twee linker rijstroken afgesloten. Het vrouwelijke slachtoffer is uit haar auto gehaald en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft het voertuig uit de bosjes gehaald, ondersteund door brandweerlieden die flink in de bosjes gesnoeid hebben om bij het voertuig te kunnen komen. Om het bergingsvoertuig te laten keren is tot twee keer toe de verbindingsweg korte tijd geheel afgesloten geweest.

Foto's: Dejan Jeremic

5JQyjl.JPG

UDiYwd.JPG

RPLgv9.JPG

d0yPdn.JPG

Pf0Oh1.JPG

SZaNou.JPG

71Msb6.JPG

xjqpEF.JPG

utFOlO.JPG

vLCmy8.JPG

vAu5rn.JPG

C5TJF5.JPG

KlhdLn.JPG

2sIfvl.JPG

T3xH0g.JPG

w8bviY.JPG