Dan maar over de stoep verder | Regio15.nl

Dan maar over de stoep verder

Leidschendam - Het ging niet helemaal goed, op de normaliter zo rustige IJsvogellaan.


Een bejaarde automobilist wilde rechtsaf slaan, maar kwam in plaats daarvan op de stoep terecht. Hij reed verder (volgens omwonenden zelfs met een behoorlijke snelheid), en eigenlijk ging dat nog goed ook. Gelukkig liep er op dat moment niemand.

Het ging uiteindelijk toch fout toen de auto een geparkeerde bestelbus van een aannemer tegenkwam, die daar op de hoek geparkeerd stond. Daardoor klapte de personenauto ook tegen het muurtje bij de voortuin van een woning, dat door de klap volledig vernield werd. De aannemer was blij dat hij op het moment van de aanrijding niet net achter zijn auto stond om wat te pakken (zoals 5 minuten eerder wel het geval was), omdat hij dan mogelijk zijn benen kwijt was geweest.

De bestuurder werd door de bemanning van de gealarmeerde ambulance ter plaatse gecontroleerd en voor de zekerheid nog even naar het ziekenhuis vervoerd. Maar waarschijnlijk komt iedereen er uiteindelijk ongeschonden vanaf. Wel zal de aannemer gedupeerd zijn, omdat zijn werkbus een tijd voor reparatie werkzaamheden weg zal moeten.

Foto's: Rene Hendriks
77Kv4m.JPG

IF0p3y.JPG

LSScr8.JPG

jTyffw.JPG

mZ6L5u.JPG

ZaGFWV.JPG

gXBL5q.JPG