Gladheid speelt verkeer in de regio parten | Regio15.nl

Gladheid speelt verkeer in de regio parten

Kwintsheul/De Lier - De gladheid in de regio heeft het verkeer hier en daar parten gespeeld.


Het was vanmorgen op sommige plekken verraderlijk glad. De strooiwagens waren gisteravond al de weg op gegaan om op wegen en fietspaden te strooien, maar dat kon niet verhinderen dat een aantal verkeersdeelnemers in de problemen kwam.

Omstreeks kwart voor zes vanochtend werd door de politie melding gemaakt van een auto te water aan het Groenpad in Kwintsheul. De bestuurder van het voertuig en de eventuele passagier(s) konden hun voertuig ongedeerd verlaten. Berger Vreugdenhil heeft de auto geborgen.

De auto was vermoedelijk enige tijd daarvoor al te water geraakt.

Foto's: Fred van der Ende

Z81KzO.JPG

jdY6YM.JPG

sJj50L.JPG

Even na acht uur werd door de politie gemeld dat een voertuig te water was geraakt aan de Burgerdijksweg in De Lier. En passant was daarbij ook nog een verkeersbord half uit de grond gereden. Ook hier was het voertuig vermoedelijk al enige tijd daarvóór te water geraakt en zijn er geen persoonlijke ongelukken gebeurd. Berger Vreugdenhil heeft de auto uit het water gehaald en afgevoerd.

Update: volgens de politie heeft de bestuurder zijn voertuig achtergelaten en is hij zonder het ongeval te melden, naar huis gegaan. Hij is daar aangehouden.

Foto's en video: Fred van der Ende

32DrTX.JPG

hKnmnH.JPG

JcbioG.JPG

Z8J69K.JPG

Dg5x2i.JPG

Y4CAAE.JPG

Zpgfxm.JPG

M2SeiH.JPG

rvASPR.JPG