Auto tegen gevel keukenwinkel woonboulevard Naaldwijk | Regio15.nl

Auto tegen gevel keukenwinkel woonboulevard Naaldwijk

Naaldwijk – Medewerkers van een keukenwinkel aan de Naaldwijkse Woonboulevard hoorden woensdagochtend omstreeks half twaalf een harde klap.


In eerste instantie dachten de medewerkers dat na werkzaamheden, eerder die ochtend, een deel van een showroomkeuken naar beneden was gevallen. Echter bij de keukens aangekomen zagen de medewerkers rook door het raam van de winkel.

Direct hebben zij polshoogte genomen  en zagen een auto tegen de gevel van het pand staan. In het voertuig zaten twee personen op leeftijd; door nog onbekende oorzaak zijn die van de weg geraakt en tegen het pand van de keukenwinkel tot stilstand gekomen.

Zowel de man (bestuurder) als zijn vrouw (bijrijder) zijn door ambulancepersoneel ter behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft het voertuig afgesleept naar hun depot in Den Hoorn. 

Een medewerker van de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van de Gemeente Westland is ter plaatse geweest en heeft een kort onderzoek gehouden naar de constructie van het pand.  Een bouwbedrijf zal woensdagmiddag nog twee beschadigde showroomkeukens afbreken en zorgdragen voor het afdichten van het pand.

De schade voor het keukenbedrijf is volgens de medewerkers fors te noemen.

Video: Tim de Kleijn

Foto’s: Tim de Kleijn en Fred vd Ende 

w TDK 5075

w TDK 5076

4orhdv

w TDK 5080

n0koKv

w TDK 5099

pygAWv

w TDK 5110

w TDK 5111

w TDK 5118

w TDK 5120