Gewonde bij aanrijding auto vs paal | Regio15.nl

Gewonde bij aanrijding auto vs paal

Den Haag - De bestuurder van een personenauto is vannacht even na een uur gewond geraakt bij een botsing met een lantaarnpaal.


Rijdend vanaf de Rijswijkseweg in de richting van het Lorentzplein moest de bestuurder plotseling ergens voor uitwijken. Bij deze actie botste de bestuurder met zijn auto in volle vaart tegen de lantaarnpaal.

De schade aan de auto is fors. De lantaarnpaal heeft een diepe indruk achtergelaten in de auto. De bestuurder van de auto reed vermoedelijk zonder gordel, waardoor hij met zijn hoofd tegen/door de voorruit ging.

Ambulancepersoneel heeft de bestuurder ter plaatse in de ambulance onderzocht. De hoofdwond van de man (als gevolg van het koppen van de voorruit) heeft mogelijk ernstig hersenletsel veroorzaakt. Hij werd vervolgens met spoed naar het HMC Westeinde vervoerd.

Berger Vreugdenhil heeft de auto weggesleept. Door de botsing hing een van de lampen in de lantaarnpaal aan een draadje. Citytek kwam hiervoor ter plaatse en heeft de lamp verwijderd. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de straat in beide richtingen afgesloten.

Video en foto's: Sander Paardekooper

w Musschenbroek SBF59535

w Musschenbroek SBF59537

w Musschenbroek SBF59544

w Musschenbroek SBF59548

w Musschenbroek SBF59554

w Musschenbroek SBF59560

w Musschenbroek SBF59563

w Musschenbroek SBF59573

w Musschenbroek SBF59576

w Musschenbroek SBF59578

w Musschenbroek SBF59588