Gewonden bij forse aanrijding op het Schenkviaduct | Regio15.nl

Gewonden bij forse aanrijding op het Schenkviaduct

Den Haag - Bij een aanrijding tussen drie voertuigen aan het begin van het Schenkviaduct zijn zaterdagavond meerdere gewonden gevallen.


Om de inzittenden medische hulp te verlenen kwamen drie ambulances ter plaatse. In eerste instantie werd ook een traumahelikopter gealarmeerd, maar deze bleek niet nodig en de inzet werd daarom weer geannuleerd.

Personeel van de ambulancedienst heeft de slachtoffers ter plaatse verzorgd. Eén van de slachtoffers is vervolgens met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. Een ander slachtoffer is zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd.

De schade aan de betrokken voertuigen is fors. Onderdelen van de voertuigen lagen verspreid over het Schenkviaduct. Veel mensen hebben het ongeval zien gebeuren. Volgens de automobilisten die achter de betrokken voertuigen reden is het ongeval een gevolg van een inhaalmanoeuvre die mislukte. Zij hebben verklaard dat één van de betrokken voertuigen met veel te hoge snelheid reed. 

Het Schenkviaduct werd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De Verkeerspolitie en de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) doen uitgebreid onderzoek naar het ongeval. Een bergingsbedrijf zal na het onderzoek de voertuig wegslepen. 

Foto's en video: Daan van den Ende en Donny Kooistra

lqzKdM.JPG

ZRprVC.JPG

sT81hZ.JPG

z5rAbG.JPG

Y10JBM.JPG

QFsUXu.JPG

QNg5ty.JPG

sEMcCi.JPG

JsoJTo.JPG

BqUIyn.JPG

JJE13j.JPG

wRmXsn.JPG

PrT2hL.JPG

sXhZTj.JPG