Eindejaarsactie 2021 en meer over de Regio15 tiplijn | Regio15.nl

Eindejaarsactie 2021 en meer over de Regio15 tiplijn

Regio15 - Hieronder lees je hoe je mee kunt doen aan de Eindejaarsactie van Regio15 en daarmee kans maakt op een stoere Xpozer. Je leest ook meer over het doorgeven van nieuwstips en waarom deze zo belangrijk voor ons zijn. Zonder nieuwstips kunnen wij niet uitzoeken wat er aan de hand is. In dit artikel geven we daar meer uitleg over. 


Doe mee aan de eindejaarsactie en win een stoere Xpozer

Wij geven 10 Xpozers (60x90 CM inclusief frame) weg!

Mocht je de winnaar zijn dan mag je een foto van Regio15 uitkiezen en krijg je deze zonder watermerk op Xpozer. Uiteraard mag je ook gewoon een eigen foto kiezen. Xpozer bestaat uit de unieke combinatie van een perfecte print met een duurzaam frame. Xpozer maakt de scherpste Prints, zonder reliëf of storende spiegelingen. De mooiste kleuren en hoge printkwaliteit maken Xpozer tot het beste fotoproduct. Met het herbruikbare Xpozer Frame wissel je Prints in een handomdraai. Zo raak je nooit meer uitgekeken op je foto’s.

Stuur via de Regio15 app een bericht met daarin de tekst: foto15+plaatsnaam waarbij plaatsnaam jouw woonplaats is. Je krijgt automatisch een bevestiging wanneer je deelname succesvol is. De winnaars krijgen op 31 december a.s. een bericht. Krijg je geen bericht? Dan heb je helaas niet gewonnen. Vanwege privacy redenen maken wij niet openbaar bekend wie de winnaars zijn. 

Je stuurt een bericht via de Regio15 app op de volgende manier:

Druk in de Regio15 app op de knop 'Tip doorgeven', vul je naam in en stuur het bericht foto15+plaatsnaam (waarbij plaatsnaam je woonplaats is). Heb je de Regio15 app nog niet? Download deze dan in de Apple Appstore (Apple) of de Google Playstore (Android).

Nu je hier toch bent.. Weet dat nieuwstips erg belangrijk zijn voor ons

Sinds de invoering van C2000 is de politieradio namelijk niet meer af te luisteren, en de politie stuurt maar van een beperkt aantal soorten incidenten een persalarm (en soms ook niet). Een inval van het arrestatieteam, een auto die op het tramspoor staat, afsluiting in verband met de vondst van een verdacht pakketje, een vuurwerkvondst in een woning, allemaal voorbeelden van zaken waarvan de politie van mening is dat het geen nieuws is en ons daar niet van op de hoogte brengt, maar die we uiteraard wel graag via tips te weten willen komen.

Niet alleen tips over de inzet van hulpdiensten ontvangen wij graag, ook bijvoorbeeld tips over dierenleed of stormschade. Dankzij dat soort tips konden wij bijvoorbeeld schrijven over de dierenhater in Spoorwijk (waarna de surveillance in de omgeving werd geïntensiveerd) en over de schade door de westerstorm in januari een aantal jaar geleden.

Jullie weten het vast al

Vaak denken onze bezoekers dat wij al op de hoogte zijn van bepaalde zaken. Achteraf blijkt dan dat we het tóch niet wisten en dat we daardoor geen beeld hebben kunnen maken. We weten liever te veel dan te weinig. Vaak zijn we wel op de hoogte van de inzet van een politiehelikopter of traumahelikopter maar bijvoorbeeld niet van een politie actie. 

Jouw privacy is belangrijk voor ons

Regio15 hecht uiteraard veel waarde aan de privacy van bezoekers én tipgevers. Er staat een uitgebreide privacyverklaring op de website. In die verklaring staat onder andere dat wij persoonsgegevens verwerken alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG). Regio15 geeft bijvoorbeeld nooit jouw naam of telefoonnummer aan anderen (ook niet aan de politie).

Items dankzij tipgevers

Dagelijks verschijnen items op onze website dankzij een tip van een tipgever op de Regio15 WhatsApp tiplijn. Zonder deze tips hadden we niet geweten van de gebeurtenis en hadden we er geen item van op onze website kunnen plaatsen. Bij veel van de items die voortkomen uit een tip op de Regio15 WhatsApp tiplijn zetten wij onderstaande afbeelding tussen de foto's.

Wa itemdankzijtiplijjn