Nieuwsflits week 44 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 44

kop nieuwsflitsthumb 44Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 44 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 26 oktober:

Voorburg - Vanmiddag werd de brandweer gealarmeerd voor een beknelling bij het volkstuinencomplex bij de Schipholboog. Daar bleek een auto achteruit het struikgewas in te zijn gereden. De inzittenden konden het voertuig zelfstandig verlaten. De diensten van de brandweer bleven beperkt tot het vlottrekken van het voertuig. Er raakte niemand gewond. (Foto's: Machiel Janssen en Ruben van Essen)

w IMG 2262

w IMG 3172

w IMG 3174

Den Haag - Rond acht uur vanavond vond er in een woning aan de Obrechtstraat een ongeval plaats; een kindje zou hete drank over zich heen hebben gekregen. De ambulancedienst is ter plaatse geweest en het slachtoffertje is onder motorbegeleiding van de Verkeerspolitie met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. Onderweg heeft de ambulance op het Malieveld een rendez vous gehad met het Mobiel Medisch Team, zodat de arts van het MMT in de ambulance kon stappen en mee verder rijden. De traumahelikopter was hiervoor op het Malieveld geland. (Foto's: Ferrie van der Geer en Lars Koeze)

w imag4e

w lars1

Den Haag - Omstreeks tien voor negen vanavond vond er een aanrijding plaats tussen twee auto's op de kruising van de Escamplaan met de Zuiderparklaan. Er is een ambulance ter plaatse geweest en enkele inzittenden zijn onderzocht. Er hoefde echter niemand te worden vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

w image

w image2

w image3

Dinsdag 27 oktober:

Den Haag - Nabij het Spaarneplein kwam vanmiddag een personenauto in botsing met een tramstel van lijn 16. De auto raakte flink beschadigd maar er raakte niemand gewond. Nadat de auto aan de kant was geduwd konden de verzekeringspapieren worden ingevuld en was de hinder voor het verkeer voorbij. (Foto's: Robert Johnson)


w CSUxzCzVEAAK4yc.jpg large

w CSUy5csVAAAvey1.jpg large

w CSUznyUUEAEUHHm.jpg large

Den Haag - Op de Noord West Buitensingel ontstond rond twee uur vanmiddag een aanrijding tussen twee voertuigen; een personenauto botste achterop een andere personenauto toen deze de tramrails kruiste en afremde. Eén inzittende is onderzocht in de ambulance en is daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeerspolitie deed onderzoek naar het ongeval. Een berger heeft de auto's afgesleept. (Foto's: Lars Koeze)

w 053

w 054

w 067

w 072

Woensdag 28 oktober:

's-Gravenzande - Rond tien voor half acht vanavond rende een jongetje op de Eikenkaan het zebrapad op en werd toen aangereden door een passerende auto. Het jongetje raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

w IMG 4351

w IMG 4352

w IMG 4354

Vrijdag 30 oktober:

Den Haag - In de Rechterenstraat in Den Haag kwam een meisje dat achterop de fiets bij haar moeder zat, met een beentje vast te zitten tussen bagagedrager en achterwiel. De brandweer heeft kindje bevrijd en daarna is zij door het ambulancepersoneel onderzocht en voor controle - zonder spoed - naar het ziekenhuis vervoerd. Het meisje heeft van de hulpverleners voor de schrik een traumabeertje mogen ontvangen. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 3509

w IMG 3514

w IMG 3532

Zaterdag 31 oktober:

Voorburg -Op de Mgr van Steelaan ter hoogte van de Aldi botsten vanmorgen twee personenauto's achterop elkaar. Eén inzittende moest in de ambulance worden onderzocht op verwondingen, doch hoefde uiteindelijk niet te worden vervoerd. De Mgr van Steelaan was enige tijd afgesloten in de richting van de Koningin Julianalaan. Een berger heeft beide auto's afgevoerd. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 3668

w IMG 3674

w IMG 3682

Pijnacker - De brandweer spoedde zich vanmorgen naar een vijver aan de Kuyperlaan, waarin een kingsize speelgoedauto was aangetroffen. Om alles uit te sluiten hebben brandweerlieden de vijver doorzocht, maar er werd niemand aangetroffen. Volgens omstanders zou het voertuig al enkele dagen her en der in de wijk hebben gestaan'. (Foto's: Jonathan de Bruin)

w 20151031 IMG 7979

w 20151031 IMG 7981

w 20151031 IMG 7990

w 20151031 IMG 8000

Delfgauw - Hulpdiensten zijn zaterdagmiddag urenlang bezig geweest met een opmerkelijk incident aan de Laan van Ruyven in Delfgauw. Bij het distributiecentrum van de Albert Heijn was een heftruck met een pallet bier van het laad- en losplatform gevallen. De bestuurder raakte daarbij gewond. Onder andere de grote kraan van de brandweer werd ingezet. (Foto's: Brandweer Pijnacker-Nootdorp)

w Delfgauw1B

w Delfgauw2B

Den Haag - Zaterdagavond is een auto tegen een poller gebotst op de Prinsegracht/Grote Markt te Den Haag. 1 gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

w SBF59391

w SBF59392

w SBF59393

w SBF59395

Zondag 1 november:

Den Haag - Zondagmiddag werden ambulancedienst en traumahelikopter gestuurd naar het Simon Carmiggelfthof, alwaar een fietsster was gevallen en lelijk terecht was gekomen. Het ambulancepersoneel oordeelde dat de inzet van het MMT niet nodig was, dus kort na de landing kon de traumahelikopter alweer retour Rotterdam/The Hague Airport. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

w IMG 4767

w IMG 4769

w IMG 4771

w IMG 4777