Nieuwsflits week 1 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 1

kop nieuwsflitsthumb 1Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 1 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 4 januari:

Den Haag - Om half twaalf raakten twee voertuigen betrokken bij een ongeval op de Bezuidenhoutseweg, omdat de bestuurster van de achterste auto niet had gezien dat de auto voor haar stil stond. De bestuursters van beide voertuigen zijn door ambulancepersoneel nagekeken, maar niet vervoerd. De Bezuidseweg was korte tijd afgesloten ter hoogte van New Babylon richting het Haagse stadscentrum. Berger Vreugdenhil heeft beide voertuigen afgesleept. (Foto's: Dejan Jeremic)

uNzGAi.JPG

Ntb66w.JPG

yw16Oz.JPG

jASYvo.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Guntersteinweg met de Middachtenweg kwamen rond kwart over twee vanmiddag een auto en een dame op een scootmobiel met elkaar in botsing. De opzittende van de scootmobiel kwam hierbij ten val en raakte gewond. Een medewerker van de Wegenwacht die net passeerde verleende eerste hulp aan de vrouw. Dit is overgenomen door het ambulancepersoneel, dat haar hierna zonder spoed naar het ziekenhuis heeft vervoerd. Een agente was zo aardig om de scootmobiel over te brengen naar de woning van de vrouw. (Foto's: Nick van Mourik)

OVgO6l.JPG

mr814p.JPG

APwHoJ.JPG

7Bodbu.JPG

Dinsdag 5 januari:

Den Haag - Op de Loosduinsekade is vanmorgen omstreeks tien voor twaalf door onbekende oorzaak een auto op een geparkeerde auto gebotst. Beide auto's liepen hierbij fikse schade op. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar niemand raakte gewond. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 1488

w IMG 1490

w IMG 1494

w IMG 1502

Den Haag - Twee kop-staartbotsingen op de Driebergenstraat zorgden kort na half zeven vanavond dat de weg in beide richtingen afgesloten diende te worden. Twee auto's kwamen in botsing, waarna de bestuurster achter die auto's tot stilstand kwam. Die auto werd weer aangereden door een vierde auto. Twee personen zijn door ambulancedienst nagekeken, maar niemand is vervoerd. Een berger heeft de twee achterste voertuigen afgesleept. (Foto's: Nick van Mourik en Dejan Jeremic)

z5i8F6.JPG

33j6Xk.JPG

dLb6kr.JPG

CWoq4o.JPG

mXyc4Z.JPG

Woensdag 6 januari:

Nootdorp - Op de Noordweg ontstaat rond half tien in de richting van Pijnacker een kop-staart aanrijding waarbij drie auto's zijn betrokken. De schade is flink, maar na onderzoek in de ambulance blijkt dat niemand naar het ziekenhuis hoeft te worden vervoerd. De Noordweg is tijdelijk in beide richtingen afgesloten. Nadat berger Vreugdenhil de auto's heeft afgevoerd, kan de weg weer opengesteld worden. Bijzonder zuur is dat één van de auto's slechts twee weken in bezit was van de eigenaar. (Foto's: Jayden Media)

BtNW41.JPG

7PyC75.JPG

FYf8ZK.JPG

6fbUQR.JPG

Vrijdag 8 januari:

Den Haag - Een smeulbrandje in een rioolgemaal aan de Haringkade heeft voor flinke rookontwikkeling gezorgd. Rond half één vannacht rukten de hulpdiensten uit, en de brandweerlieden van kazerne Scheveningen kregen de brand snel onder controle. Vermoedelijk is er kortsluiting ontstaan in een electrische installatie. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Dejan Jeremic)

8AgQIv.JPG

SyJTao.JPG

23f6zG.JPG

V3kZWP.JPG

Wateringen - Op de Zwethkade Zuid werd vanmiddag omstreeks kwart voor vier een fietser aangereden door een automobilist die achteruit reed. De fietser raakte gewond en is na onderzoek door het ambulancepersoneel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w IMG 9345

w IMG 9347

w IMG 9354

w IMG 9365

Zaterdag 9 januari:

Zoetermeer - Twee voertuigen botsten omstreeks tien voor half zes vanmiddag achterop elkaar op de Zuidweg, ter hoogte van de verkeerslichten bij de Houtsingel. De brandweer, die ook was gealarmeerd, hoefde niet in actie te komen want alle inzittenden konden zelfstandig uit hun voertuigen komen. Eén inzittende is voor verder onderzoek zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Wilbert Tintel)

w DSC01195

w DSC01200

w DSC01203

Zondag 10 januari:

Den Haag - De bewoner van een benedenwoning aan de Beverweerdstraat verliet vandaag zijn woning maar had een gaspit op het fornuis laten branden met daarop vermoedelijk een pannetje. Dat veroorzaakte op een gegeven moment veel rook en dat werd omstreeks tien over twee opgemerkt door de buren. Dit mede omdat de rook ook hun woning in trok. De brandweer werd gebeld en die verscheen met twee tankautospuiten en een hoogwerker. De brandweer heeft zich via de achterkant toegang verschaft tot de woning en het gas uitgedraaid. Hierna zijn zowel de betreffende woning als een of meerdere naastgelegen woningen geventileerd. (Foto's: Nick van Mourik)

8xVUeI.JPG

LD8E4n.JPG

Z0hwut.JPG

WvgHkS.JPG

Den Haag - Omstreeks half zes kwamen een bestelbusje en een motorrijder met elkaar in botsing op de kruising van de Fruitweg met de Troelstrakade. De motorrijder raakte hierbij gewond en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het ongeval veroorzaakte meteen een fikse file op de Fruitweg. (Foto's: Donny Kooistra)

AZ54Hp.JPG

k9QpDT.JPG

7IojDK.JPG

6JWAQq.JPG

Den Haag - Kort na half zes botsten twee voertuigen tegen elkaar op de kruising van de Machiel Vrijenhoeklaan met de Kijkduinsestraat. Ambulancepersoneel heeft twee personen nagekeken, van wie het letsel mee bleek te vallen. De Verkeerspolitie heeft kort onderzoek gedaan, waarna een berger de voertuigen heeft afgesleept. De kruising is korte tijd grotendeels afgesloten geweest. (Foto's: Dejan Jeremic)

5bcu9c.JPG

qEIQBE.JPG

t8BM2Y.JPG