Nieuwsflits week 2 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 2

kop nieuwsflitsthumb 2Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 2 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 13 januari:

Den Haag - Omstreeks kwart voor vijf werd een fietser op de kruising van de Apeldoornselaan met de Zuiderparklaan aangereden door een bestelwagen. De fietser raakte gewond en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Maurice Schotman)

ZIMEZw.JPG

7xpCnR.JPG

6pQ24A.JPG

Leidschendam - Omstreeks tien voor vijf vanmiddag vond er een aanrijding plaats tussen twee auto's op de kruising van de Noordsingel met de Burgemeester Kolfschotenlaan. Vermoedelijk is één van beide bestuurders door het rode licht gereden. Rapid responder en ambulancde kwamen ter plaatse en het ambulancepersoneel heeft de bestuurster van één van de auto's uit de auto gehaald en op de brancard gelegd. Na onderzoek in de ambulance is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het kruispunt was enige tijd deels afgesloten. (Foto's: Lucien de Vries)

w DSC 6642

w DSC 6647

w DSC 6651

w DSC 6658

Den Haag - Rond vijf uur vanmiddag ontstond er op de Loosduinseweg, ter hoogte van de Gaslaan, een aanrijding tussen een scooter en een fietser. De fietser sloeg hier af maar had niet in de gaten dat hij op dat moment werd ingehaald door de scooter. De fietser raakte gewond en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Maurice Schotman)

ZPetCj.JPG

WTDL5i.JPG

NogX6T.JPG

1MyVc8.JPG

Zaterdag 16 januari:

Leidschendam - In een flatwoning aan de Prins Johan Willem Frisolaan deed zich vanmiddag omstreeks vier uur een medische noodsituatie plaats van een kindje. Ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn ter plaatse gekomen. Het kindje is na onderzoek zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het MMT is teruggevlogen naar de thuisbasis in Rotterdam. (Foto's: Wesley Helder en Arie Tuit)

w wesley

w wesley2

w wesley3

w arie4

Pijnacker - Even voor half zes vanmiddag ontstond er een schoorsteenbrand in een woning aan het Emmapark; de vlammen schoten uit de schoorsteen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en vanuit de hoogwerker is de schoorsteen geramoneurd, waarna het vuur was gedoofd. (Foto's: Jonathan de Bruin)

PpXnFK.JPG

dD4dCl.JPG

UQzT6i.JPG

Zondag 17 januari:

Den Haag - twee auto's kwamen vannacht frontaal met elkaar in botsing op de Parallelweg. De schade was groot, maar er hoefde niemand met de ambulance mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Shane Alders)

w IMG 1494

w IMG 1502

w IMG 1522

w IMG 1532