Nieuwsflits week 3 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 3

kop nieuwsflitsthumb 3Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 3 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 18 januari:

Den Haag - Kort over half tien kreeg een automobilist het toch even benauwd op de toerit van de A12 richting Den Haag, toen hij iets 'te warme lucht' in en rond zijn auto opmerkte. Waarschijnlijk was een kleine brand de oorzaak van de warmte en de rook, waarna de man de brandweer belde. De brandweer heeft de brand geblust, de auto is afgesleept. (Foto's: Dejan Jeremic)

qQak89.JPG

vvPEeu.JPG
Den Haag - Onderaan het Schenkviaduct, bij het Spaarneplein, kwamen rond half twaalf vanochtend twee auto's met elkaar in botsing. De motorambulance is ter plaatse geweest maar niemand bleek gewond te zijn en naar het ziekenhuis vervoerd te hoeven worden. Eén rijstrook werd tijdelijk afgezet en dat leverde op dit drukke punt meteen een fikse file op. (Foto: Alex Opmeer)
w IMG 1690
Den Haag - Dierenambulance en brandweer kregen vanmorgen en aan het begin van de middag verschillende telefoontjes over een gans die op het ijs vast zou zitten op het Koningin Julianaplein, tegenover het Centraal Station. Uiteindelijk is een duiker van de brandweer te water gegaan om polshoogte te nemen. Maar toen de gans de duiker ontwaarde bleek het gevogelte ineens niet zo vast te zitten.... (Foto's: Rene Hendriks)

dnNlkG.jpg

JBGAY8.JPG

MEiJp7.JPG

78z6qD.JPG

Rijswijk - Iets voor vier uur vanmiddag botsten drie auto's achterop elkaar bij de verkeerslichten bovenaan de afrit Delft/Rijswijk van de A4 richting Rotterdam. Niemand raakte gewond maar er was wel veel schade. Berger Vreugdenhil heeft enkele voertuigen afgevoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

YAy9rD.JPG

tdYJTf.JPG

ljKAxE.JPG

wPBZmx.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Stadhouderslaan met de Cornelis de Wittlaan botste een tramstel van lijn 17 vanmiddag rond tien voor zes tegen een personenauto. Ambulancedienst en brandweer kwamen ter plaatse, maar de inzittenden konden de auto zelfstandig verlaten. Na onderzoek in de ambulance bleek dat er niemand vervoerd hoefde te worfden. (Foto's: Rene Hendriks)

gHqCF6.JPG

RzhCAs.JPG

OTTsRL.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Westduinweg met de Tabotstraat werd omstreeks kwart over zes vanavond een voetgangster op een voetgangersoversteekplaats aangereden door een automobilist. Toevallig passerende brandweerlieden, die terugkeerden naar de kazerne vanaf het ongeval op de Stadhouderslaan (zie hierboven) verleenden eerste hulp. Toen de ambulance ter plaatse kwam is het slachtoffer zelf op de brancard gestapt om in de ambulance te worden onderzocht. Het is niet bekend of zij is vervoerd. De politie heeft onderzoek verricht naar het ongeval. Door dit alles was de Westduinweg enige tijd afgesloten in de richting van de Duinstraat. (Foto's: Rene Hendriks)

w PEEN7216

w PEEN7219

w PEEN7231

w PEEN7229

Den Haag - De bestuurder van een brommer is rond kwart voor zeven vanavond gewond geraakt na een botsing op de kruising van de Segbroeklaan met de Goudenregenstraat. Een bestuurder van een auto sloeg linksaf de Goudenregenstraat op, terwijl de brommerbestuurder net de Segbroeklaan overstak. De oorzaak van het ongeval is het negeren van het rode verkeerslicht door een van de partijen, de politie doet onderzoek. (Foto's: Dejan Jeremic)

hEB1wm.JPG

mVoKgB.JPG

M6T2To.JPG

dgXkMy.JPG

Dinsdag 19 januari:

Den Haag - Omstreeks twaalf uur vanmiddag botste een tram van lijn 9 op een personenauto op de rotonde op de kruising van de Fruitweg met de Dynamostraat. Kennelijk heeft de automobilist de tram over het hoofd gezien. Er vielen geen gewonden, maar in elk geval de auto had veel schade. (Foto's: Nick van Mourik)

w image

w image3

w image4
Leidschendam - Vanmiddag omstreeks drie uur werd op de Burgemeester Keijzerlaan een voetgangster aangereden door een auto. De automobiliste reed achteruit weg uit parkjeerstand, maar had de overstekende voetgangster daarbij over het hoofd gezien. De voetgangster raakte gewond en is door het ambulancepersoneel zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Donny Kooistra en Sander van der Meule)

donny1

donny2

w IMG 0240
Kwintsheul - Omstreeks tien over half acht vanavond heeft een brandje gewoed in een woning aan de Heulweg. De woning is gelegen boven een Chinees restaurant. De brandweer heeft bij de brandbestrijding één tankautospuit ingezet; het nader bericht was 'kleine brand. Een hond is uit de woning gehaald. Eén bewoonster is in de ambulance onderzocht op rookinhalatie; zij hoefde niet te worden vervoerd. Wat er precies heeft gebrand is niet bekend. (Foto's en video: Ivar Gieles)

oMggil.JPG

3UoGp3.JPG

bKpouK.JPG

qCuMy0.JPG

Woensdag 20 januari:

Delft - Een personenauto botste vanmiddag op de Phoenixstraat achterop een tramstel van lijn 1. De auto raakte zwaar beschadigd, maar er vielen gelukkig geen gewonden. (Foto's: Jayden Media)

w 20160120035338

w 20160120035533

w 20160120035534
Donderdag 21 januari:

Naaldwijk - De tankautospuit van kazerne Naaldwijk werd om kwart voor tien vanochtend opgeroepen om met prio 2 te gaan naar de Druivenstraat, waar assistentie werd gevraagd bij het bergen van een bos sleutels, die daar in het water zouden zijn gevallen of gegooid. Eén brandweerman is het water in gegaan in de niet zo diepe sloot, maar het zoeken werd helaas niet beloond met de vondst van de sleutels. (Foto's: Fred van der Ende)

8sBCV5.JPG

1Eesov.JPG

4EB8dq.JPG

td5HAE.JPG

Den Haag - Even na negen uur vanavond wordt op de 'Zevensprong', het kruispunt van onder andere de Loosduinseweg, Beeklaan, Apeldoornselaan en Paul Krugerlaan, een fietsster aangereden door een auto. De fietsster raakte lichtgewond en is door ambulancepersoneel onderzocht. Zij hoefde uiteindelijk niet te worden vervoerd. Het verkeer op het kruispunt liep vertraging op door het ongeval. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 2632

w IMG 2637

w IMG 2641

w IMG 2652