Nieuwsflits week 4 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 4

kop nieuwsflitsthumb 4Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 4 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 25 januari:

Wassenaar - De tankautospuit van kazerne Wassenaar en de tankautospuit en hoogwerker van kazerne Leidschendam-Voorburg werden vanochtend omstreeks kwart voor negen in verband met een melding 'gebouwbrand' gestuurd naar Boerderij Meijndell aan de Meijendelseweg. Ter plaatse aangekomen bleek dat er een schoorsteenbrandje was ontstaan na gebruik van de open haard in het pand. Brandweerlieden hebben de brandende resten uit de open haard gehaald en vanuit de hoogwerker is de schoorsteen geramoneurd. (Foto's: Arthur van Wezel)

w DSC 3125

w DSC 3128

w DSC 3132

w DSC 3134

Dinsdag 26 januari:

Rijswijk - Omstreeks kwart over drie vanmiddag ziet de bestuurder/ster van een auto een tramstel van lijn 17 over het hoofd terwijl hij/zij op de Eikelenburglaan wil afslaan naar de inrit van de begraafplaats aldaar. De trambestuurder kan niet op tijd remmen en een botsing is het gevolg. De auto raakt zwaarbeschadigd en ook de tram komt er net helemaal zonder kleerscheuren vanaf. Geluk bij een ongeluk: er raakt niemand gewond. Al snel kan de dienstregeling weer worden hervat. (Foto's: Nick van Mourik)

w IMG 0053

w IMG 0054

w IMG 0060

w IMG 0067

Woensdag 27 januari:

Den Haag - Even voor negen uur vanmorgen werd een fietsster aangereden door een personenauto op de kruising van de Zevenwoudenlaan met de Meierijlaan. Politie en ambulancedienst zijn ter plaatse geweest. De fietsster is lopend de ambulance in gegaan en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w IMG 0158

w IMG 0159

w IMG 0162

w IMG 0163

Rijswijk - Een bedrijfsbus van eem koeriersbedrijf reed vanmiddag omstreeks één uur een verkeerslicht omver bij het nemen van een bocht op de Laan van Delfvliet. Volgens de bestuurder raakte hij door een windvlaag de macht over het stuur kwijt en kwam zodoende in botsing met het verkeerslicht. Niemand raakte gewond maar het verkeerslicht is 'overleden'. (Foto's: Ivar Gieles)

hz74TA.JPG

CRCH2J.JPG

m3686X.JPG

LGOLjf.JPG

Den Haag - Op de IJsduikerstraat breekt brand uit op de bovenste verdieping van een woonhuis. De rook- en roetschade zal aanzienlijk zijn. Het nader bericht van de brandweer is 'kleine brand' (foto's: Rene Hendriks)

OT7kxZ.JPG

tXK06s.JPG

D5SFSE.JPG

Vrijdag 29 januari:

Den Haag - De brandweer werd vanmorgen omstreeks kwart voor elf met spoed gestuurd naar de Nordweg, waar een persoon te water zou zijn geraakt. Ter plaatse aangekomen bleek het allemaal wat minder 'spannend' dan vooraf gedacht; een pop die al enige tijd aldaar langs het water 'op de uitkijk' zit, is door onbekende oorzaak in het water beland. De brandweer heeft de pop geborgen en wat verder van het water af gelegd. (Foto's: Nick van Mourik)

shnBzV.JPG

iuEUlE.jpg

vVNPVb.JPG

Vrijdag 29 januari:

Zoetermeer - Om even na één uur vanmiddag ontstond er brand in een woning aan de Tuindreef. Een wasmachine en een wasdroger stonden in brand. De brandweer was er snel en de brand was even rap geblust, maar dat kon niet verhinderen dat er veel schade was in de woning, niet in het minst door rook en roet. (Foto's: Roy Wolters)

v4mBPq.JPG

i5ZYjt.JPG

USwCLk.JPG

zf9q4W.JPG

Zaterdag 30 januari:

Den Haag - Op de Vaillantlaan ontstond er even voor twee uur vanmiddag een aanrijding tussen twee personenauto's. Als gevolg hiervan is de Vaillantlaan tijdelijk afgesloten geweest tussen de Hobbemastraat en het Vaillantplein. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht en is hierna naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Danny Botman)

w IMG 1125

w IMG 1122

w IMG 1119

w IMG 1118

De Lier - Op Westerleeplein heeft vanmiddag een anrijding tusen twee voertuigen plaatsgevonden.Er was veel schade maar geen gewonden. De ambulance was in eerste instantie opgeroepen, maar kon worden afbesteld. Vreugdenhil berging heeft de beide voertuigen afgevoerd. Waarschijnlijk is het ongeval gebeurd tijdens het van rijstrok wisselen door één van de voertuigen. Het overige verkeer kon langs het ongeval haar weg vervolgen. (Foto's: Fred van der Ende)

w DSC 0005

w DSC 0016

w DSC 0031

w DSC 0036