Nieuwsflits week 5 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 5

kop nieuwsflitsthumb 5Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 5 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 1 februari:

Den Haag - Op de kruising van de Erasmusweg met de Betje Wolffstraat kwamen rond kwart voor acht vanavond een busje en een personenauto met elkaar in botsing. De personenauto kwam vanuit de richting van de Loevesteinlaan en de bestuurder sloeg linksaf de Betje Wolffstraat in. Een busje, komende vanuit de richting van de Troelstrakade, boorde zich vervolgens in de zijkant van de personenauto. Eén inzittende van de personenauto is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

F9PTf3.JPG

S74IPG.JPG

NVjedc.JPG

Z3rfCL.JPG

Dinsdag 2 februari:

Den Haag
- Op de kruising van de Leyweg met de Steenwijklaan botsten vanmorgen omstreeks kwart voor twaalf twee auto's achterop elkaar. Er kwamen drie ambulances er plaatse en enkele inzittenden werden onderzocht door het ambulancepersoneel. Eén inzittende is naar het ziekenhuis vervoerd. De Leyweg was tijdelijk afgesloten als gevolg van het ongeval. Het openbaar vervoer ondervond hier hinder van. (Foto's: Nick van der Toorn)

TtIGM1.JPG

Hx0CVJ.JPG

ILcuqG.JPG

T6P7np.JPG

Woensdag 3 februari:

Den Haag - Een automoilist botste vanavond rond kwart voor tien op de Dedemsvaartweg door onbekende oorzaak tegen een HTM-mast. Voor de zekerheid kwam de Rapid Responder ter plaatse, maar na onderzoek door de verpleegkundige bleek dat er geen ambulance nodig was. De auto raakte zwaar beschadigd en is door een berger afgevoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w IMG 0570

w IMG 0575

w IMG 0602

Donderdag 4 februari:

Den Haag - Vanavond werd er rond zeven uur een zware aanrijding tussen vier voertuigen gemeld. De centalist besloot op basis van de melding naast de politie en de ambulancedienst, ook meerdere voertuigen van de brandweer met spoed ter plaatse te sturen. Ook kwam de weginspecteur van Rijkswaterstaat en de IM-ploeg van de Vermeulengroep ter plaatse. Omdat de aanrijding op de A4, hoofdrijbaan richting Amsterdan werd gemeld, moesten de diverse hulpdiensten eerst diverse fly-overs overheen om uiteindelijk bij de aanrijding te komen. Gelukkig bleek ter plaatse iedereen uit zijn en haar voertuig gekomen te zijn. Één persoon is wel door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden naar een ziekenhuis. Bergingsdienst BCB heeft alle voertuigen afgesleept. (Foto's: Ruben van Essen)

WWuGB1.JPG

tkD0bk.JPG

shhUUb.JPG

ngaRbk.JPG

Zaterdag 6 februari:

Den Haag - Op de kruising van de Marcelisstraat met de Badhuiskade werd omstreeks kwart voor acht vanavond een voetganger aangereden door een auto. De voetganger liep beenletsel op en kreeg een spalk om. Hierna is hij naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ruben van Essen)

w IMG 9419

w IMG 9421

w IMG 9422

Zondag 7 Februari:

Honselersdijk – Een fietser raakte zondagavond gewond bij een eenzijdig ongeval aan het Poeldijksepad. Het slachtoffer kwam ter hoogte van de Schoener ten val met de fiets. Behalve een ambulance was ook het Mobiel Medisch Team opgeroepen voor medische hulp. Echter bleek het letsel dermate mee te vallen dat de inzet van het MMT niet noodzakelijk was. De ambulancedienst heeft het slachtoffer ter controle vervoerd naar het ziekenhuis. Getuigen meldden dat er mogelijk sprake was van alcoholgebruik; agenten zullen hier nader onderzoek naar verrichten. (Foto’s: Tim de Kleijn) 

w TDK 6898

w TDK 6903

w TDK 6914

Den Haag - Een pizzakoerier die onderweg was naar een klant ,botste vanavond met zijn scooter tegen een auto op de Kraayesteinlaan. De verwondingen van de pizzakoerier vielen reuze mee, maar de pizza kon de kwaliteitstest hierna niet met positieve resultaten doorstaan. Er is voor de wachtende klant alsnog een nieuwe/verse pizza bereid en thuisbezorgd. Door een andere bezorger, dat wel. (Foto's: Ivar Gieles)

QrrFcu.JPG

Hp31DC.JPG

GQwxJZ.JPG