Nieuwsflits week 6 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 6

kop nieuwsflitsthumb 6Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 6 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 8 februari:

Voorburg/Rijswijk - Maandagavond even voor half zeven vond er een kop-staart aanrijding plaats tussen 2 personenauto's op de Geestbrug (op de grens tussen Voorburg en Rijswijk). Een inzittende is ter plaatse in de ambulance onderzocht, niemand is naar het ziekenhuis vervoerd. Het verkeer kon om en om langs het ongeval de brug passeren. (Foto's: Sander Paardekooper)

zWQOxX.JPG

XGp3f5.JPG

Dinsdag 9 februari:

Zoetermeer - Op het Bredewater wordt om ongeveer kwart voor twee vanmiddag een dame met een rollator, aangeredcen door een tractor. De dame raakte gewond en is na onderzoek in de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis (Foto's: Sander van den Berg)

w DSC 0001

w DSC 0004

w DSC 0005

w DSC 0010

Den Haag - Op de kruising van de Hengelolaan met de Hertenrade kwamen vanmiddag even voor half zes een auto met een bromfietser met elkaar in botsing. De bromfietser is gewond geraakt en is na onderzoek in de ambulance zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het ongeval zorgde voor wat verkeershinder en een passerende automobilist kon daar maar weinig begrip voor opbrengen. Hij liet dat verbaal en met de claxon goed merken. Op een gegeven moment was de politie dit gedrag beu en trakteerde hem op een bekeuring wegens onnodig claxonneren. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 3640

w IMG 3645

w IMG 3648

Woensdag 10 februari:

Rijswijk - Op de kruising van de Diepenhorstlaan met de Veraartlaan botste vanmiddag rond tien over half één een auto achterop een bus van Veolia. De bestuurder van de auto is naar het ziekenhuis vervoerd. Mogelijk was de hij onwel geworden en is daarop tegen de bus gebotst. (Foto's: Nick van Mourik)

w image

w image2

w image3

w image4

Pijnacker - Op de Tuindersweg botsten vanmiddag iets voor vijf uur twee auto's op elkaar. Eén van de inzittenden is hierbij gewond geraakt en is naar het ziekenhuis vervoerd. Beide auto's raakten flink beschadigd. (Foto's: Jayden Media)

w DSC 0494

w DSC 0495

w DSC 0497

Donderdag 11 februari:

Den Haag - Omsreeks tien voor één vanmiddag werd een fietsster op de kruising van de Bezuidenhoutseweg met de Laan van Nieuw Oost Indië aangereden door een bestelwagen. De fietsster kwam vanuit de richting van het Centraal Station en werd aangereden door de bestelwagen die rechtsaf sloeg. De fiets kwam daarbij deels onder het voertuig terecht. De fietsster is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

ezVicG.JPG

59Gxsr.JPG

0Xf396.JPG

XFWUDi.JPG

Zoetermeer - Op de Tankenberg kwam een meisje even voor vijf uur vanmiddag vast te zitten in een speeltoestel. Politie, brandweer en ambulancedienst werden ter plaatse gestuurd. Politie- en brandweermensen hebben het meisje weten te bevrijden en zij hield aan het avontuur geen letsel over. Wel was zij erg geschrokken en daarom werd zij door de hulpverleners en haar moeder getroost. (Foto's: Sander van den Berg)

w DSC 0001

w DSC 0012

w DSC 0016

w DSC 0025

Den Haag - In de Swammerdamstraat in Den Haag heeft brand gewoed in een portiek. Nadat brandweerlieden zich toegang hadden verschaft tot het portiek met een 'gemeentesleutel' (een zware ram, gemaakt om deuren open te 'boemen') hebben zij de brand snel weten te blussen De rook van de brand had zich inmiddels door het hele portiek verspreid. Om de rook te kunnen verdrijven hebben brandweermannen enkele ruiten ingetikt bovenaan het portiek en beneden de overdrukventilator ingezet. (Foto's: Dejan Jeremic)

VFr7bC.JPG

RObf9i.JPG

LxQyBt.JPG

1QM8YO.JPG

FHaVFL.JPG

Vrijdag 12 februari:

Zoetermeer - Vrijwel gelijktijdig vonden er twee aanrijdingen plaats op de Europaweg; één in de tunnelbak richting het Maximaplein en één na het einde van de tunnelbak richting Afrikaweg. Voor zover bekend vielen er geen gewonden, maar de beide tunneldelen moesten tijdelijk worden afgesloten. (Foto's: Jayden Media)

w DSC 0510

w DSC 0513

w DSC 0515

w DSC 0516

Zoetermeer - Op de Wolfertstraat raakt een matras in brand. Dat geeft meestal veel (en giftige) rook, dus er wordt een ambulance gevraagd om de bewoner even te controleren. Het nader bericht van de brandweer is 'kleine brand' (foto's: Wilbert Tintel)
w DSC01294

w DSC01303

Zondag 14 februari:

Den Haag - Twee auto's botsten vanmiddag omstreeks tien voor vier op elkaar op de kruising van de Hengelolaan met de Vrederustlaan. Enkele inzittenden zijn onderzocht in de ambulance, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

baah8F.JPG

vEQzIO.JPG

vFeV6s.JPG

HKFCOF.JPG

Zoetermeer - Op de kruising van de Oosteweg/N470 met de Zuidweg botsten omstreeks kwart over vier twee personenauto's op elkaar. De schade aan de voertuigen was groot, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

Rf7GLC.JPG

p9GI7D.JPG

PBurzK.JPG

vyaeRV.JPG