Nieuwsflits week 13 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 13

kop nieuwsflitsthumb 13Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 13 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 28 maart:

Honselersdijk - Even na zes uur vanmorgen werd de brandweer op verzoek van de politie ter plaatse gevraagd aan het Hofzicht. Daar dreigde een steiger, die tegen de geven van een woning aan stond, door de harde wind omver te worden geblazen. De brandweerlieden hebben dit weten te voorkomen en na ongeveer drie kwartier was de steiger stevig(er) aan de muur verankerd. (Foto's: Fred van der Ende)

w IMG 9484

w IMG 9497

w IMG 9499

w IMG 9507

Dinsdag 29 maart:

Den Haag - Op de kruising van de De la Reyweg met de Cronjestraat werd vanmorgen een scooterrijder aangereden door de bestuurder van een busje die rechtsaf sloeg. De scooterrijder is onderzocht in de ambulance. Het is niet bekend of hij is vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

YC602q.JPG

951Vbs.JPG

zyI0bl.JPG

UlalNR.JPG

Pijnacker – Rond zes uur vanavond heeft er op het Oostlandpad een aanrijding plaats gevonden tussen een scooterbestuurder en een fietser.Door nog onbekende oorzaak zijn de scooterbestuurder en de fietser met elkaar in aanraking gekomen. De verwondingen van de fietser vielen op zich mee. Na aankomst van de ambulance is hij lopend de ambulance gestapt en onderzocht. (Foto: Jayden Media)

eEElfs.JPG

Den Haag - Op de Weimarstraat werd een voorbijganger mishandeld door nog onbekende(n). Omstanders ontfermdes zich meteen over het slachtoffer en belde de hulpdiensten. De politie kwam ter plaatse en verleende eerste hulp. Later werd de zorg overgenomen door een verpleegkundige die op de motorambulance ter plaatse kwam. De politie kon toen beginnen met het opnemen van verklaringen en het opsporen van de dader(s). (Video en foto's: Nick van der Toorn)

8QxlA1.JPG

Rb2oax.JPG

ay4g3a.JPG

E3yier.JPG

Woensdag 30 maart:

Zoetermeer - De traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team en de ambulancedienst werden vanmiddag omstreeks kwart over twee naar een woning aan de Dadelgaarde gestuurd in verband met een medische noodsituatie van een kindje. Deze is gestabiliseerd en vervolgens met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is meegereden met ambulance. (Foto's: Roy Wolters, Jayden Media en Marcel Hillebrand)

frnZPT.JPG

guMKlP.JPG

nDeeqJ.JPG

xWxTQI.JPG

Leidschendam - Een aantal volgers van het P2000 netwerk in de regio (maar ook daarbuiten) schoot vanmiddag in de stress toen er berichten op P2000 verschenen over een zeer grote brand en zelfs Grip 3 aan de Van Ruysdaellaan. De oplettende kijkler zag echter in de meldingen het woord 'Systeemtest' staan en dat zou op zich al een geruststelling moeten zijn. Inderdaad: het ging om een reguliere oefening van de hulpdiensten, waarbij brand in een transformatorstation in Leidschendam werd nagebootst. Op straat waren slechts enkele hulpverleningsvoertuigen te zien, zoals de nieuwe 'COPI'-bak. (Foto's: Arie Tuit)

Tr2WjL.JPG

pRvUpt.JPG

9cQl05.JPG

1eJNz3.JPG

L0cYDQ.JPG

Vrijdag 1 april:

Den Haag - Twee auto's kwamen vanmiddag omstreeks kwart voor vijf met elkaar in botsing in de Jan van Beersstraat. Eén van de auto's kwam na de botsing tot stilstand tegen een aldaar geparkeerde caravan. Ook deze liep daarbij schade op. Een meisje uit één van de auto's kreeg een 'traumabeertje' voor de schrik en is even onderzocht in de ambulance. Zij hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w IMG 3438

w IMG 3443

w IMG 3459

w IMG 3486

Zondag 3 april:

Pijnacker - Vanmiddag omstreeks half één werd bij een sportvereniging aan het Wegbree een papiercontainer in brand gestoken. De tankautospuit van Pijnacker-Nootdop rukte hierop uit en wist de brand snel te blussen. Volgens de politie zijn er drie jongens gezien die de brand mogelijk hebben gesticht. Signalementen zijn onbekend. (Foto's: Jonathan de Bruin)

rBVCBL.JPG

wepf7U.JPG

uJupSC.JPG

cDZBUH.JPG

Den Haag - Omstreeks kwart voor een vond er een aanrijding plaats tussen 2 auto's op de A4 nabij het Prins Clausplein. In de richting van Rotterdam werden 3 rijstroken afgesloten. De file achter het ongeval leverde ongeveer 15 minuten vertraging op. Een ambulancemotor kwam ter plaatse om een of meerdere inzittenden te onderzoeken, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis vervoerd te worden. (Foto's: Sander Paardekooper)

RNFrWh.JPG

960mbD.JPG

LupE6T.JPG

Den Haag - Omstreeks kwart voor twee was het weer "raak" op de A4, dit keer op de rijbaan richting Amsterdam vlak voor de afrit Leidschendam. Op de linker rijstrook van de parallelbaan vond er een kop-staart aanrijding plaats. Een van de inzittenden raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

0NEvDr.JPG

vasw5l.JPG

jl2uHt.JPG

Den Haag - Omstreeks kwart over drie vanmiddag is een keukenbrandje ontstaan in een benedenwoning aan de Jaarsveldstraat. De bewoners waren niet thuis, dus de brandweer moest een gat in de voordeur zagen om de woning te kunnen betreden en de brand te blussen. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan. (Foto's: Nick van Mourik)

QwSAkB.JPG

MT9Pok.JPG

6dWN72.JPG

zgdZKE.JPG

Naaldwijk - Omstreeks kwart voor vier vanmiddag is in een woning aan de Prins Bernhardstraat een vrouw van de trap gevallen. Zij raakte daarbij zwaargewond. Hierop werd een ambulance naar de woning gestuurd, alsmede de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam. Deze is elders in Naaldwijk geland. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. Hoe de toestand van het slachtoffer is, is onbekend. (Foto's: Sven Poeze en Fred van der Ende)

w IMG 8123

w IMG 8140

w DSC 6104

w IMG 8157

Leidschendam - Even voor zes uur vanmiddag heeft er een brandje gewoed in een kamer van Woonzorgcentrum Schoorwijck aan de Zaagmolenstraat. Eén bewoonster is in de ambulance onderzocht en daarna naar het ziekenhuis vervoerd. Het nader bericht van de brandweer luidde 'kleine brand'. (Foto's: Rogier Visser en Lucien de Vries)

A6B9EU.JPG

OEhkUF.JPG

w DSC 6792

RByt4A.JPG