Nieuwsflits week 15 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 15

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 15 in de regio hebben afgespeeld.


Donderdag 14 april:

Den Haag - Een Italiaanse vrouw wilde achteruit wegrijden vanaf een parkeerplaats op de Laan van Meerdervoort, toen vanaf de Edisonstraat een tram van lijn 12 aan kwam rijden. Door een aanhanger links van haar zag zij de tram niet aankomen en een aanrijding was niet meer te voorkomen, ondanks de noodremming van de tram. Niemand raakte gewond, alleen tram 3 en 12 hebben enige tijd vertraging opgelopen. (Foto's: Dejan Jeremic)

GMqHbQ.JPG

czAEIL.JPG

LFp5Q9.JPG

ZNHnLv.JPG

Vrijdag 15 april:

Den Haag - Op de rijksweg A4 in de richting van Rotterdam vond aan het einde van de middag een aanrijdng plaats tussen een vrachtwagen en een personenauto. De auto en de vangrail liepen hier veel schade op. Er vielen echter geen gewonden. Door de aanrijding ontstond er een flinke file op de rijbaan richting Rotterdam. Berger vVreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

DjhMbv.JPG

YfMue4.JPG

vkBz7o.JPG

JI9vk7.JPG

Rijswijk - Even voor negen uur vanavond vindt er op de Geestbrugweg, ter hoogte van de Leeuwendaallaan, een kop-staart aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Eén inzittende wordt voor de zekerheid onderzocht in de ambulance. (Foto's: Nick van der Toorn)

TIi6is.JPG

gQqd66.JPG

pTSPKw.JPG

VqCzPv.JPG

Den Haag - Even voor elf uur heeft een automobiliste in de Schalk Burgerstraat twee geparkeerde auto's geramd. Het is nog onbekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Eén inzittende van de auto is onderzocht door het ambulancepersoneel en is daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

950WZY.JPG

xNVML7.JPG

h9AHm1.JPG

7cqquW.JPG

Zaterdag 16 april:

Den Haag - De politie was vannacht massaal aanwezig op de Goeverneurlaan, toen daar een melding binnen kwam van inbrekers op een dak. Met wel tien eenheden werd het huizenblok omsingeld. SAgenten gingen met behulp van de hoogwerker van de brandweer het dak op, maar de vogels bleken al gevlogen. Hierop is de politie-inzet weer afgebouwd. (Foto's: Donny Kooistra en Daan van den Ende)

yPqcGF.JPG

AgkGAQ.JPG

iJpTDe.JPG

2YO0WP.JPG

XNX6EC.JPG

Zoetermeer – Het Mobiel Medisch Team (MMT) is zaterdagmiddag met de traumahelikopter geland in Zoetermeer. Het MMT werd gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning op het Sardinië. De traumahelikopter is geland op een grasveld nabij de Scheldestroom. De arts en verpleegkundige hebben het ambulancepersoneel geassisteerd in de woning. Het slachtoffer betrof een kind en dat is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het MMT is meegereden met de ambulance naar het ziekenhuis. De rest van het MMT is naar het ziekenhuis gevlogen om daar de arts weer op te halen. (Foto's: Roy Wolters)

INSvMI.JPG

3OsVgP.JPG

LU8zfE.JPG

7LVopG.JPG

Rijswijk - In een flatwoning op de tweede verdieping aan de Terracottastraat is omstreeks half acht vanavond brand uitgebroken. Brandweereenheden uit Rijswijk en Den Haag spoedden zich derwaarts, maar er is slechts één tankautospuit ingezet. Het nader bericht was dan ook 'kleine brand'. Een bewoonster is in de ambulance onderzocht op rookinhalatie. (Foto's: Nick van Mourik)

uhHl9j.JPG

A6oaiB.JPG

mu1PZk.JPG

qPKuqU.JPG

ovebjJ.JPG

Den Haag - Bewoners van en flatwoning aan de Otterrade zagen even voor half vier dat er ropeens ook uit hun meterkast kwam. De brandweer werd gebeld en eenmaal aangekomen bleek dat de rook afkomstig was van een brandje in de kerlder onder de woning, dat kennelijk aangestoken was. Het brandje was snel geblust en het nader bericht van de brandweer luidde 'kleine brand'. (Foto's: Ivar Gieles)

pssp5v.JPG

qzgRr9.JPG

7AaG9x.JPG

1jadoS.JPG

Zoetermeer - In een woning aan de Asteruin heeft vanmiddag rond vijf uur een brandje gewoed. De brand was snelonder controle. De brandseer heeft de woning geventileerd. (Foto's: Martin van Oostveen)

w 20160417171139 IMG 7682

w 20160417171158 IMG 7684

w 20160417171232 IMG 7686

Den Haag - Even over half tien vanavond werd aan de Louis Armstrongkade een autobrandje gemeld. De tankautospuit van kazerne Loosduinen is ter plaatse gegaan en daar bleek dat er iets mis wat gegaan met de accu van de personenauto, waardoor de isolatielaag van de motorkap was gaan branden. De brandweer heeft de isolatielaag en accu verwijderd. Deze zullen beiden vervangen moeten gaan worden. (Foto's: Nick van der Toorn en Ivar Gieles)

G6z0oU.JPG

Y9PHBi.JPG

5hHCai.JPG

w IMG 9500

Zondag 17 april:

Rotterdam - Brandweerlieden van kazerne Leidschenveen werden om negen uur 's avonds gevraagd de collega's in Rotterdam te ondersteunen bij de afhijsing van een patient aan de Boezemlaan. Omdat het slachtoffer met bed naar buiten moest, werd zelfs een deel van het raam weggezaagd. Het slachtoffer is veilig beneden gekomen en naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Olivier van Det, MediaTV)

w OVD 8973

w OVD 8977

w OVD 9019

w OVD5315

w OVD 9053