Nieuwsflits week 17 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 17

kop nieuwsflitsthumb 17Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 17 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 27 april:

Wassenaar - Rond 20:00 uur werd langs de waterkant van een sloot aan de Dr. Mansveltkade een kinderfiets aangetroffen. Hulpdiensten kwamen ter plaatse om in het water te zoeken naar een mogelijke drenkeling. Brandweermannen in waadpakken hebben in het water gezocht, maar niemand aangetroffen. De fiets is door de politie meegenomen. (Foto's: Arthur van Wezel en Herman van der Woude)

3rnUKO.jpg

GCx2It.jpg

5mCwSK.JPG

Hoek van Holland - Langs de waterkant van een klein meertje bij de Prins Hendrikstraat vonden omstanders rond 20:45 uur een racefiets. Hulpdiensten kwamen ter plaatse om in het water te zoeken naar een mogelijke drenkeling. Naast eenheden van de hulpverleningsregio Rotterdam-Rijnmond kwamen ook brandweereenheden uit de regio Haaglanden ter plaatse. Brandweerduikers hebben in het water gezocht, maar niemand aangetroffen. De fiets is door de politie meegenomen. (Foto's: Fred van der Ende)

YqiVO7.JPG

NTrBVQ.JPG

Yy8kbP.jpg

Den Haag - Omstreeks kwart over negen vanavond kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de Zuiderparklaan. Eén van de auto's botste hierna tegen een geparkeerde auto. Er vielen geen gewonden, maar er was veel schade. De Zuiderparklaan was tijdelijk dicht richting de Loosduinsekade. (Foto's: Ivar Gieles)

5ogLmp.JPG

2d2nEn.JPG

mgYoJ0.JPG

Donderdag 28 april:

‘s-Gravenzande – Politieagenten troffen vanmiddag om half twee in een woning aan de Meerkoet cocaïne en hennep aan. Tijdens het onderzoek hielden agenten hielden twee verdachten aan. Agenten kregen een melding dat bij een woning aan de Meerkoet een alarm afging. Bij controle bleek dat zich in de woning een hennepkwekerij bevond. In de woning troffen agenten in een kamer 376 hennepplanten aan. In de woning lag ook een hoeveelheid cocaïne en bijbehorende gebruikersattributen. Een 41-jarige ’s-Gravenzander en een 42-jarige ’s-Gravenzandse werden door agenten tijdens het onderzoek aangehouden. De cocaïne, de bijbehorende attributen, de hennep en twee personenauto’s zijn door agenten in beslag genomen.

A6XxuJ.JPG

Afifpd.JPG

fyE9VI.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Thorbeckelaan met de Appelstraat botsten vanmiddag even voor twee uur twee auto's achterop elkaar. Beide auto's raakten daarbij fors beschadigd. Men hield er zelfs erekening mee dat er iemand bekneld zou zitten, dus behalve de ambulance werd ook de brsndweer ter plaatse gestuurd. Iedereen kon echter zelfstandig uit de auto komen. Brandweermensen hebben alleen de accupolen losgemaakt. Er is één inzittende in de ambulance onderzocht; zij hoefde niet te woren vervoerd. Het ongeval leverde een flinke verkeersstremming op want de Thorbeckelaan was richting Oude Haagweg tijdelijk afgesloten.Verkeersregelaars hebben het verkeers geregeld. (Foto's: Ivar Gieles en Daan van den Ende)

 

EuNNgR.jpeg

VgpV0D.jpeg

fZuJA1.JPG

QuBZbG.JPG

21ioPX.JPG

Vrijdag 29 april:

Den Haag - Op de kruising van de Sportlaan met de Houtrustweg kwamen omstreeks kwart over elf vanmorgen een personenauto en een scooterbestuurder met elkaar in botsing. Vermoedelijk heeft de automobilist geen voorrang verleend aan de scooterbestuurder. De scooterbestuurder is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan ter plaatse. (Foto's: Dejan Jeremic)

HynR7k.JPG

JBu13D.JPG

G2EW6v.JPG

Tzb3sa.JPG

Zoetermeer - Bij een aanrijding op de Dr. J.W. Paltelaan tussen een fietser en een personenauto raakte vanmiddag de fietser gewond. Het slachtoffer werd op de rotonde van de Dr. J.W. Paltelaan met de Van Stolberglaan aangereden door een personenauto. Het slachtoffer is op een vacuümmatras gefixeerd en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander van den Berg)

w DSC 0003

w DSC 0004

w DSC 0018

w DSC 0019

Rijswijk - Omstreeks zes uur vanavond kwam een maaltijdbezorger met zijn scooter ten val op de Sir Winston Churchilllaan. Mogelijk heeft hij met zijn scooter een aldaar rijdend busje geraakt. De scooterbestuurder is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

zpAu8C.jpeg

IeLbe8.jpeg

w image

w image2

Monster - De tankautospuit van Monster werd vanavond op verzoek van Dierenambulance De Wijs naar de Madeweg gestuurd, waar een zwaan vast zou zitten in een goot bovenop een kas. Enkele brandweerlieden zijn op de kas geklommen om de zwaan 'een handje te helpen'. Die was niet gediend van zoveel hulp en landde niet veellater in een sloot vlakbij de kas. Kennelijk zat de zwaan niet zo vast als gedacht werd. (Foto's: Ivar Gieles)

HU0NJF.JPG

yhw3Br.JPG

zq6bVn.JPG

5ZHlmo.JPG

Nootdorp - Op de Ds C. Spoorlaan werd rond tien uur vanavond afval in de brand gestoken tegen de zijkant van een gebouwtje. De tankautospuit van Pijnacker-Nootdorp is met prio 1 ter plaatse gestuurd en had het brandje snel onder controle. (Foto's: Nick van der Toorn)

KXhdwu.JPG

uQCufB.JPG

pfFFyK.JPG

Zaterdag 30 april:

Leidschendam - Ambulances, de Rapid responder, politie- en brandweervoertuigen en ook nog de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanmiddag net na het middaguur ingezet vanwege een medische noodsituatie in een woning aan de Brederode. De traumahelikopter is geland op een grasveld bij het Valkhof. De inzet van de hulpdiensten trok veel bekijks. (Foto's: Rene Hendriks)

Ke8F06.JPG

E7G3YN.JPG

efjsvj.JPG

1OBZJX.JPG

HzNJN9.JPG

Zondag 1 mei:

Pijnacker - Vanmiddag omstreeks vijf uur kwam op de Katwijkerlaan een wielrenner in botsing met een auto die uit een uitrit kwam. We wielrenner is onderzocht in de ambulance. Het is niet bekend of deze is vervoerd. (Foto's: Jonathan de Bruin)

jR84Pi.JPG

547DBi.JPG