Nieuwsflits week 22 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 22

kop nieuwsflitsthumb 22Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 22 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 30 mei:

Den Haag - Even voor half vier is er brand ontstaan in een portiekwoning aan de Erasmusweg. De brandweer had het brandje snel onder controle en heeft daarna het portiek geventileerd. Er vielen geen gewonden. (Foto's: Ferrie van der Geer)

gey9Yw.jpeg

q7r27K.jpeg

GR4ABj.jpeg

Dinsdag 31 mei:

Hoek van Holland - Op de Bonnenweg raakte vanmorgen een koe te water. De brandweer van kazerne Hoek van Holland werd erbij gehaald en met behulp van brandweerslangen en spierkracht is het gelukt het rund op de kant te krijgen. En daar graasde het dier vrolijk verder... (Foto's: Fred van der Ende)

295I91.jpeg

IusuSt.jpeg

6m8CPg.jpeg

NCpfV6.jpeg

Woensdag 1 juni:

Delft - Bij een arbeidsongeval op een bouwterrein aan de Haagweg is woensdagochtend één persoon gewond geraakt. Naast de politie en twee ambulances kwam ook het Mobiel Medisch Team (MMT) met spoed ter plaatse. Nadat het slachtoffer gestabiliseerd was, is hij met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Daan van den Ende)

D8vin7.JPG

YO4tXd.JPG

Y8LUAs.JPG

lVZnEO.JPG

Voorburg - Op de Koningin Wilhelmialaan, net voorbij de kruising met de van Alphenlaan gebeurde woensdagmiddag een kop-staartbotsing tussen twee voertuigen. De bestuurder van het achterste voertuig heeft zijn voorganger over het hoofd gezien en een aanrijding werd onvermijdelijk. De inzittende van de voorste auto is onderzocht in de ambulance. (Foto's: Ruben van Essen)

EL7pQg.JPG

eMOrmI.JPG

SgAGwN.JPG

qdVhkd.JPG

Den Haag - Vanavond omstreeks kwart voor tien is brand ontstaan in een kelderbox van een portiekflat aan de Middenstede. De brandweer had het brandje snel onder controle. De bewoners van het portiek moesten hun woningen verlaten. Nadat de brandweer het portiek had geventileerd, mochten de bewoners weer terug naar hun woningen. (Foto's: Ivar Gieles)

79VBRG.JPG

KmbvOx.JPG

7pXWKz.JPG

HbpYwm.JPG

Vrijdag 3 juni:

Den Haag - Op de kruising tussen de Soestdijksekade en de Breukelensestraat heeft vrijdagochtend een aanrijding plaatsgevonden. Een afslaande automobilist zag een fietsster over het hoofd en reed haar aan. Naast de politie en een ambulance werdt ook het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Amsterdam ter plaatse gevraagd. Bij aankomst van de eerste hulpdiensten bleek de inzet van het MMT niet nodig en zij zijn daarom afgemeld. Het slachtoffer is zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Daan van den Ende)

RLoTby.JPG

x1HEdS.JPG

JiUrGI.JPG

t9xZO1.JPG

Leidschendam - Omstreeks vier uur vanmiddag vond er in de Nieuwstraat een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Dit veroorzaakte meteen veel verkeersoverlast voor het verkeer van en naar de sluisjes. Er is één inzittende door ambulancepersoneel onderzocht, maar deze hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Wouter Jansen en Sander van der Meule)

w IMG 3738 1

w DSC 2296

w DSC 2302

w IMG 0737

Zaterdag 4 juni:

Den Haag - Vanmorgen heeft er omstreeks tien uur brand gewoed in een portiekwoning aan de Nettelhorststraat. Brandweer en politie konden in eerste instantie geen brandadres vinden, maar na enige tijd bleek dat er een brandje woedde in een woning op de bovenste verdieping van het portiek. De brandweer heeft het brandje geblust met een straat hogedruk. Het nader bericht luidde 'kleine brand'. (Foto's: Donny Kooistra en Daan van den Ende)

qVjXCn.JPG

3NnBXS.JPG

cNNjFJ.JPG

UcXU5p.JPG

bC1N7k.JPG

Zoetermeer - Vanmiddag heeft er een medische noodsituatie in een woning plaatsgevonden aan het Jagersbos. De ambulancedienst kreeg hierbij assistentie van het Mobiel Medisch Team, die met de traumahelikopter ter plaatse kwam. De assistentie van de brandweer werd daarbij ingeroepen om het slachtoffer af te hijsen. De patiënt is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Het MMT is vervolgens verder gegaan naar een andere melding. (Foto's: Patrick Kramer)

w IMG 2674

w IMG 2679

w IMG 2694

w IMG 2698

w IMG 2701

Den Haag - Omstreekls kwart voor elf vanavond is een fietser ten val gekomen op de kruising van de Loosduinsekade met de Volendamlaan. De fietser raakte daardoor gewond. Behalve de ambulancedienst is ook het Mobiel Medisch Team ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is na verzorging zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is niet met de ambulance meegereden. (Foto's: Sander Paardekooper)

EUyfK0.JPG

ri7uti.JPG

BkNNJz.JPG

U4TmdM.JPG

Zondag 5 juni:

Den Haag - De reddingboten Kitty Roosmaale Nepveu en Beluga van de KNRM werden omstreeks één uur vanmiddag gealarmeerd in verband met een zeiljacht dat op de Noordzee problemen had met de mast c.q. tuigage. De reddingboten hebben het jacht op sleeptouw genomen naar de haven van Scheveningen, waarna de nodige reparaties zullen plaatsvinden. (Foto's: RIB Actie Scheveningen)

w IMG 5770

w IMG 5774

w IMG 5775

Den Haag - Even na vier uur vanmiddag werd op de Oranjelaan een jongetje op z'n fiets aangereden door een personenauto. Ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden ter plaatse gestuurd. De inzet van het MMT werd gecanceld; het jongetje is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. (Foto's: Donny Kooistra)

8OIwQJ.JPG

pXISso.JPG

up8bnh.JPG