Nieuwsflits week 25 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 25

kop nieuwsflitsthumb 25Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 25 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 20 juni:

Zoetermeer - Maandagmiddag is een automobiliste de macht over het stuur verloren op het Prinses Máximaplein. Door het natte wegdek verloor de auto de grip op de weg en kwam in de berm terecht. De bestuurster is niet gewond geraakt. De politie is ter plaatse gekomen om te helpen de auto weer op de weg te krijgen. (Foto's: Roy Wolters)

zzpFhM.jpg

L5m1l9.jpg

x9zmzf.jpg

Wassenaar - Op het fietspad naast de N44 ter hoogte van Oud Wassenaar heeft maandagmiddag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een fietser ging onderuit en raakte gewond. Naast de politie en een ambulance kwam ook het Mobiel Medisch Team (MMT) met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is even later met spoed (A1) vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Rene Hendriks)

sUaglx.JPG

aVmW2K.JPG

WNMqRf.JPG

w IMG 8044

w IMG 1462

Den Haag - Ook op de Ypenburgse Boslaan c.q. de Koningsboog ging een auto om de slip. Dat was misschien met relatief weinig schade afglopen, als er niet net een Hummer geparkeerd had gestaan op het punt waar de onfortuinlijke automobilist het gras in schoot. Daardoor was het toch nog een flinke klap met aardig wat schade. (Foto's: Rene Hendriks, Wouter Hoeben en Koen Jongen)

kbuRiV.JPG

ZXIC2f.JPG

tinagR.JPG

Zevenhuizen - Op de A12 richting Utrecht, ter hoogte van Zevenhuizen, vond even voor half zes een kop-staart aanrijding plaats tussen zes voertuigen. De politie en een ambulance uit regio Haaglanden zijn ter plaatse geweest. Niemand hoefde echter naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Bergingsbedrijf Haan heeft enkele auto's afgevoerd. (Foto's: Sven Poeze)

w IMG 8714

w IMG 8715

w IMG 8717

w IMG 8720

Dinsdag 21 juni:

Zoetermeer - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanmiddag omstreeks kwart voor twee ingezet voor een medische noodsituatie in een woning aan de Gaardedreef. De patiënt is na de eerste verzorging met spoed vervoerd naar het HagaZiekenhuis aan de Leyweg in Den Haag. De arts van het MMT is daarbij meegereden. (Foto's: Wilbert Tintel en Roy Wolters)

0DopbK.jpeg

5pb7w8.jpeg

zQoq5B.jpg

fxdKwN.JPG

LihWlb.JPG

Den Haag - Om even over half twaalf deed zich een medische noodsituatie voor in een woning aan de Van Essendijk. De ambulancedienst is ter plaatse geweest en deze werd ondersteund door het Mobiel Medisch Team. Deze is met de traumahelikopter geland op de nabijgelegen Poortweg en is door de politie naar de Van Essendijk vervoerd. De brandweer is ter plaatse geweest in verband met het afhijsen van de patiënt. (Foto's: Rick Hebing)

JCmRUB.JPG

gGrj6L.JPG

vvmwZo.JPG

5Jo09x.JPG

mLBvUd.JPG

Woensdag 22 juni:

's-Gravenzande - Een botsing op de Maasdijk heeft tussen de middag voor flinke vertraging gezorgd op de N220. Drie auto’s zijn betrokken bij de kopstaartbotsing, nabij een oprit. Mogelijk heeft een van de automobilisten de andere voertuigen over het hoofd gezien. Een bergingsbedrijf heeft de auto's van de weg gehaald, zodat het verkeer weer kon doorstromen. Er zijn geen mensen gewond geraakt bij dit ongeluk. (Foto's: Fred van der Ende)

bHYElk.JPG

QNZs9Y.JPG

7r91MR.JPG

Z6wSui.JPG

Den Haag - Op de kruising van de van Alkemadelaan en de Bronovolaan vond vanmiddag een aanrijding plaats tussen twee voertuigen. Hierbij zijn geen gewonden gevallen. Wel was er de nodige schade. De Verkeerspolitie heeft onderzoek verricht naar het ongeval. (Foto's: Machiel Janssen)

M2I89p.JPG

skBzP0.JPG

qBtomx.JPG

Zoetermeer - In een woning aan de Weidedreef vond vanavond omstreeks kwart over acht een medische noodsituatie plaats. Volgens onbevestigde berichten zou in de woning een jong persoon van de trap zijn gevallen. Behalve een ambulance is ook de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam ter plaatse geweest. Deze is maar kort in de woning geweest en is daarna weer vertrokken naar een volgend incident. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Roy Wolters en Martin van Oostveen)

P8bkHl.JPG

LeUncj.JPG

IKz1eB.JPG

YN2m5u.JPG

Zoetermeer - Omstreeks half ten werd het MMT voor de tweede keer in relatief korte tijd ingezet in Zoetermeer; ditmaal voor eem medische noodsituatie in een woning aan de Bananengaarde. Ook hier is het MMT maar kort ter plaatse geweest. (Foto's: Roy Wolters)

PHGPGt.JPG

P2W8sF.JPG

zotBX8.JPG

Rijswijk - Op de kruising van de Prinses Beatrixlaan met de Generaal Spoortlaan kwamen vanavond drie voertuigen met elkaar in botsing. Eén van de bestuurders is echter met zijn zwarte Opel Astra doorgereden na het ongeval. Hij reed weg in de richting van Den Haag/Wateringen. De politie stelt een onderzoek in. (Foto's: Ferrie van der Geer)

L9Cfyc.jpeg

UgWDii.jpeg

xmgL7B.jpeg

yLW6Ml.jpeg

Donderdag 23 juni:

Den Haag - Om even over negen uur werd op de kruising van de Vaillantlaan met de van Ostadestraat een motorscooter aangereden door een personenauto. De bestuurder van de scooter raakte gewond en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie deed onderzoek naar het ongeval. Een 'dame' uit het publiek vond het nog nodig om een agent uit te schelden en is even haarfijn uitgelegd dat dit niet de bedoeling kon zijn en dat zij geluk had dat zij niet aangehouden was. (Foto's: Nick van Mourik)

9AvwuQ.JPG

qRKb3a.JPG

bFOVeU.JPG

bJzKZk.JPG Den Haag - Op de Noord West Buitsensingel met de Waldeck Pyrmonykade botsten vanavond omstreeks tien over negen drie auto's achterop elkaar. Minimaal twee inzittenden zijn door het ambulancepersoneel onderzocht; uiteindelijk is één persoon zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

J4WrdH.JPG

9joopN.JPG

jPIiVs.JPG

YCkmzw.JPG

Vrijdag 24 juni:

Wassenaar - Vrijdagochtend kwamen op de Rijksstraatweg in Wassenaar twee auto's met elkaar in botsing. Eén rijstrook werd in de richting van Leiden afgesloten. Er vielen geen gewonden.

(Foto's: Brian Roeten)

uNTJGj.JPG

cIINmS.JPG

wGETps.JPG

Zaterdag 25 juni: Den Haag - Omstreeks half één vanmiddag vindt er op de Thorbeckelaan, op de rijbaan richting Oude Haagweg, een kop-staart aanrijding plaats tussen twee auto's. Eén inzittende wordt onderzocht door ambulancepersoneel maar hoeft niet te worden vervoerd. De rijbaan is afgesloten geweest en het verkeer, inclusief het openbaar vervoer, ondervond daar hinder van. (Foto's: Ivar Gieles)

lbQZwd.JPG

laRKBb.JPG

U9qcA4.JPG

huoc8d.JPG

Vk3vtn.JPG

Zondag 26 juni:

Bleiswijk - Rond half negen 's ochtends heeft er op de rijbaan tussen Gouda en Zoetermeer een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een vrachtwagen. Ter controle van een inzittende is de ambulancedienst ter plaatse geweest, maar er bleek niemand gewond. Bergingsbedrijf De Haan heeft de auto afgetakeld. Tijdens het ongeval was een rijstrook afgesloten. (Foto's: Brian Roeten)

vegZ6w.JPG

on6LM9.JPG

1EO7uC.JPG

DvLV97.JPG

Wassenaar - Op de provinciale weg N44, op de rijbaan richting Den Haag, ontstond omstreeks kwart over twee even voor Kerkenhout een kopstaart aanrijding waarbij enkele auto's waren betrokken. Eén rijstrook was hierdoor tijdelijk afgezet. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar uiteindelijk hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Lars van der Toorn)

w DSC 0473

w DSC 0475

w DSC 0478

w DSC 0481

Rijswijk - Brandweereenheden van kazernes Rijswijk en Laak werden even voor half vier vanmiddag naar de van Ostadelaan gestuurd voor een brand in een portiekwoning. in de woning op de tweede verdieping was het tijdens het koken mis gegaan en was de vlam in de pan geslagen. De brandweer had de brand snel onder controle en heeft daarna de woning geventileerd. Er vielen geen gewonden. (Foto's: Ferrie van der Geer en Cynthia Muller)

kTZxf7.jpeg

KDOpea.jpeg

IOAMb9.jpeg

gBkuQn.jpeg

w IMG 20160626 154435

Zoetermeer - Vanavond deed zich een onwelwording voor in de coffeeshop bij poppodium 'De Boerderij' aan de Amerikaweg. De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT uit Rotterdam kwamen ter plaatse; de traumahelikopter is in de nabijheid geland. Na verzorging in de ambulance is de patiënt met spoed vervoerd naar het MCH/Westeinde ziekenhuis. De arts is met de ambulance meegereden en is later bij het ziekenhuis opgehaald door de traumahelikopter. (Foto's: Roy Wolters en Marcel Hillebrand)

X6x0C4.JPG

CSKbys.JPG

dCfdqA.JPG

j0fBZ0.JPG

vy08bC.JPG

Den Haag - De brandweer werd even voor elf uur vanavond gestuurd naar een woning aan het Koolzaadveld, waar brand zou zijn. Er hing inderdaad rook in de woning en de brandweer heeft de deur geforceerd. De beide bewoners, die lagen te slapen, werden hierdoor wakker. Zij zijn vervolgens bij de buren opgevangen en zijn later door ambulancepersoneel onderzocht in verband met eventuele rookinhalatie. Het bleek te gaan om een pannetje dat op het vuur stond en dat vergeten was. De brandweer heeft de woning geventileerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

jl7iQ7.JPG

RLId7w.JPG

sF6QHa.JPG

i1KDpG.JPG

nxNfD6.JPG