Nieuwsflits week 26 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 26

kop nieuwsflitsthumb 26Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 26 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 27 juni:

Den Haag - In een woning aan de Q.A. Nederpelstraat heeft aan het begin van de nacht een brandje gewoed. Volgens onbevestigde berichten zou er brand zijn geweest in een boiler. De brandweer had het brandje snel onder controle en heeft de woning daarna geventileerd. Er zijn geen gewonden gevallen. (Foto's en video: Nick van der Toorn)

rVuCoN.JPG

39qt4u.JPG

jU7Rfg.JPG

UbWIR0.JPG

Wassenaar - Op de Lange Kerkdam, vlakbij de kruising met de Middelweg, botsten vanochtend omstreeks acht uur twee auto's achterop elkaar. De bestuurster van de achterste auto klaagde over pijn in de nek. Zij is door de verpleegkundige van de motorambulance voorzichtig uit haar auto gehaald. Zij is na onderzoek zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Arthur van Wezel)

w DSC 3245

w DSC 3248

w DSC 3250

w DSC 3252

w DSC 3254

Dinsdag 28 juni:

Den Haag - Vanmorgen om even voor tien uur gingen bij de hulpdiensten alle alarmbellen rinkelen, toen een voorbijganger in een sloot aan het Finnenburg een rollator ontwaarde. Politie, brandweer en een ambulance werden met spoed derwaarts gestuurd vanwege de mogelijkheid dat er nog iemand in de sloot zou kunnen liggen. Nadat een duiker van kazerne Centrum de sloot had doorzocht, bleek dat daar gelukkig geen sprake van was en dat de rollator kennelijk bewust was achtergelaten. (Foto's: Machiel Janssen)

kfVqlh.JPG

wWolM9.JPG

DuxRcf.JPG

IUBlNt.JPG

4IvvQt.JPG

 Donderdag 30 juni:

 Den Haag - Op de Lozerlaan gaat het mis; de bestuurder van een auto vliegt uit de bocht, knalt tegen een boom en raakt daarbij gewond. Het slachtoffer wordt door de verwondingen met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren is onbekend. (Foto's: Ivar Gieles)

Hv3Fxc.JPG

YyySas.JPG

MAZOur.JPG

y0WLpm.JPG

 Voorburg - Op de Prins Bernhardlaan gaat het fout in de keuken. Een pannetje op het vuur zorgt voor veel rook en stank. De brandweer blust het brandje en ventileert de woning; bewoners van omliggende woningen kijken toe (foto's: Rene Hendriks)

cLGDeU.JPG

RVI65G.JPG

55LZaz.JPG

Leidschendam - Op de kruising Burgemeester Caan van Necklaan/Burgemeester Roeringlaan ontstond donderdagavond een ongeval tussen een scooter en een auto. Vermoedelijk door een voorrangsfout botste de scooter in volle vaart tegen de flank van de auto. De bestuurder van de scooter is door ambulancepersoneel ter plaatse behandeld aan zijn verwondingen. De auto raakte door de botsing behoorlijk beschadigd. (Foto's: Lucien de Vries)

w DSC 7033

w DSC 7036

w DSC 7037

Vrijdag 1 Juli

Den Haag – De bewoners van een woning aan de Mexicosingel werden vrijdag gewaarschuwd door hun rookmelder. Na een kort onderzoek door de bewoners bleek er een kleine brand te woeden in de woning.  Opgeroepen brandweerlieden hebben de brand vakkundig in de kiem gesmoord. Nadat de woning is geventileerd is de woning weer overgedragen aan de eigenaar. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 9298

w TDK 9300

w TDK 9304

Zaterdag 2 Juli

Wateringen – Bij een valpartij aan de Dorpskade raakte zaterdagmiddag een man gewond. Daar het incident zich ernstig liet aanzien was ook een traumateam uit Amsterdam per helikopter onderweg. Uiteindelijk bleek bij aankomst van het eerste ambulanceteam het letsel mee te vallen. Hierop is de inzet van het traumateam geannuleerd. De man is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 9320

w TDK 9329

w TDK 9337

Den Haag - In de Schuytstraat stond een verhuislift gevaarlijk schuin tegen de gevel. Tankautospuit en hoogwerker van kazerne Centrum zijn ter plaatse gestuurd om erger te voorkomen. De brandweerlieden hebben alleen de straat afgezet rond de verhuizerslift en de aannemer is gebeld om de lift te verwijderen. (Foto's: Joshua Bos)

w IMG 6527

w IMG 6530

w IMG 6531

w IMG 6539

Zondag 3 juli:

Honselersdijk - Een wandelaar die op weg naar huis was, bleek nogal onvast ter been want op de Mariëndijk belandde de man pasdoes in een sloot. Nadat hij door voorbijgangers op de kant geholpen was, is hij door ambulancepersoneel onderzocht. De brave borst bleek geen verwondingen aan zijn avontuur te hebben overgehouden. De man kon geen taxi krijgen; hij heeft een witte taxi met blauw/rode strepen naar het politiebureau gekregen. (Foto's: Nick van der Toorn en Tim de Kleyn)

w NVDT7897

w NVDT7909

w NVDT7924

w TDK 9342

w NVDT7940

Den Haag - Op de kruising tussen de Savornin Lohmanlaan en de Machiel Vrijenhoeklaan heeft zondagavond een aanrijding plaatsgevonden. Een automobilist reed over de Savornin Lohmanlaan toen deze een fietser schepte. Naast een ambulance werd ook het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam opgeroepen, deze is later afbesteld. Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Nick van der Toorn)

nhsIOz.JPG

IRwnGa.JPG

HkZFkP.JPG

rmYxKl.JPG