Nieuwsflits week 28 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 28

kop nieuwsflitsthumb 28Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 28 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 11 juli:

Den Haag - Op de Laan van Wateringse Veld werden vanavond van twee tegenover elkaar gelegen abri's de ruiten vernield. De politie werd gealarmeerd, want omwoners meenden zelfs schoten te hebben gehoord. Dat bleek na onderzoek mee te vallen: volgens getuigen zou er vanuit een auto met een soort katapult op de abri's zijn geschoten. De schade was er in elk geval niet minder om. Naar verluidt zijn type auto en kentekennummer van de daders bekend. (Foto's: Nick van Mourik)

dJUTW0.JPG

0xJMpu.JPG

xFhgZw.JPG

euQMpQ.JPG

DR4G8g.JPG

Dinsdag 12 juli:

Delft - Om tien voor zeven 's avonds worden politie en ambulancedienst naar het fietspad naast de Prinses Beatrixlaan gestuurd, alwaar een fietser en brommerrijder met elkaar in botsing zijn gekomen. De ambulancedienst ontfermt zich over het slachtoffer, dat later zonder spoed naar het ziekenhuis wordt vervoerd. Politie doet bij een nabijgelegen gebouw onderzoek naar de fietser, want die is na het ongeval direct doorgereden. (Foto's: Nick van der Toorn en Dejan Jeremic)

VNcPpv.JPG

EmfgQR.JPG

enLqgj.JPG

l6Ofit.JPG

Benthuizen - In de Dorpsstraat viel even voor half tien vanavond een kind van een steiger. Op grond van de melding 'val van hoogte' werd behalve een ambulance uit Haaglanden ook de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. De inzet daarvan is echter gecanceld. Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

N4TiIu.JPG

ks1aZL.JPG

pr0Zp3.JPG

Woensdag 13 juli:

Maasdijk - Vanavond rond 21:15 uur werd een ambulance, politie-eenheden en de traumahelikopter naar het Hotel Westland aan het Honderdland gestuurd. Aldaar was een medische noodsituatie gaande. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel en het personeel van de traumahelikopter gestabiliseerd, en vervolgens met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Danny Botman en Fred van der Ende)

Rkf8J7.JPG

7fm8XX.jpg

WONSor.JPG

aFGjAY.jpg

5VEvhs.JPG

Donderdag 14 juli:

Wassenaar - Op de N44 richting Den Haag, op de kruising met de van der Oudemeulenlaan, is vanmiddag rond kwart over drie een taxi bij het verkeerslicht achterop een motor gebotst. Waarschijnlijk heeft de taxichauffeur niet gezien dat de motor afremde. De motorrijder is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. Er was één rijstrook afgesloten en dat leverde meteen een fikse file op richting Den Haag. Een bergingsbedrijf heeft de motor afgevoerd. (Foto's: Arthur van Wezel)

HgI0wj.jpg

Ihi9l9.jpg

D67jOs.jpg

C5pokM.jpg

s7rEgv.jpg

Vrijdag 15 juli:

Delft - Bij het filiaal van de McDonalds aan de Kleveringweg werd vanavond een meisje in haar arm gebeten door een hond en zij raakte daarbij gewond. Het meisje is verzorgd in de ambulance en kreeg van agenten een traumabeertje voor de schrik. (Foto's: Ivar Gieles)

avPzED.JPG

TLtLd0.JPG

3KIcfc.JPG

QGUlVP.JPG

0qzAkJ.JPG