Nieuwsflits week 29 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 29

kop nieuwsflitsthumb 29Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 29 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 19 juli:

Leidschendam - In een woning aan de Kniplaan breekt een klein brandje uit. De brandweer blust de brand en ventileert het pand. De bewoners kunnen (gezien het lekkere weer) buiten wachten tot het weer veilig is om naar binnen te gaan (foto's: Rene Hendriks)

dhp522.JPG

eGtMRX.JPG

0XWRmu.JPG

n5Z4XQ.JPG

Woensdag 20 juli:

Den Haag - Vanochtend vond er op de kruising van de Waldeck Pyrmontkade met de Laan van Meerdervoort een aanrijding plaats tussen twee auto's. Er vielen geen gewonden, maar de schade was groot. De toedracht van de aanrijding is niet bekend. (Foto's: Luke Hermans)

w 20160720 111551

w 20160720 111706

w 20160720 111710

Den Haag - Vanmiddag vond even voor twee uur een aanrijding plaats op het terrein van verpleeghuis 'De Thuishaven' aan de Neptunusstraat in Scheveningen. Een bewoner van het tehuis raakte op het terrein gewond na een botsing met een bedrijfsauto. Het slachtoffer is door omstanders met een paraplu beschermd tegen de verzengende hitte. De ambulancedienst vervoerde de onfortuinlijke bewoner met onder meer armletsel naar een ziekenhuis. (Foto's: Lucien de Vries)

w DSC 7066

w DSC 7067

w DSC 7071

w DSC 7072

Donderdag 21 juli:

Leidschendam - Op de kruising van de Heuvelweg met de Burgemeester Banninglaan kwamen rond het middaguur twee brommerrijders met elkaar in botsing. Eén van hen moest per ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd. (Foto's: Sander van der Meule)

w IMG 1087

w IMG 1088

Den Haag - Een schaap in een weiland aan de Oostmadeweg had het nogal warm vanmiddag - wat wil je ook met zo'n natuurlijke wollen jas permanent om je lijf - en nadat het dier door de omheining was gebroken, sprong het de eerste sloot in die zij tegenkwam. Zelf eruit komen was geen optie en dus moest de brandweer uitkomst bieden. De manschappen van de tankautospuit van kazerne Loosduinen hebben dit klusje geklaard en hebben het schaap terug naar het weiland gebracht. (Foto's: Ivar Gieles)

3G8yow.JPG

hgkRv2.JPG

1Zzdty.JPG

0cmTjI.JPG

Qd5OWn.JPG

JMcKBM.JPG

Zaterdag 23 juli:

Zoetermeer – Op de Meerzichtlaan heeft vanmiddag een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. De aanrijding vond plaats voor de rotonde met het Bredewater. De bestuurder van de grijze auto moest remmen. De bestuurster van het rode voertuig merkte dit te laat op, met een aanrijding als gevolg. De ambulancedienst heeft één persoon onderzocht. Hij hoefde na controle niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De politie en Handhavingsteam hebben de betrokkenen geholpen met het invullen van schadeformulieren. Het voorste voertuig is door berger Vreugdenhil opgehaald. Het achterste voertuig kon zijn weg vervolgen. De gemeente heeft het wegdek gereinigd. (Foto's: Roy Wolters)

nnwA9D.JPG

B0xg1C.JPG

lbqvK5.JPG

vF8wHJ.JPG

LN9YoK.JPG

Den Haag - Op de Goeverneurlaan werd even voor half zes een jongetje aangereden vlak voor het zebrapad aan de Aarnout Drostlaan. Het jongetje is door ambulancepersoneel verzorgd en is daarna met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. ( Foto's: Donny Kooistra)

 

7vlfuP.JPG

05BRnm.JPG

TpY97Q.JPG

XpAhxH.JPG

Rijswijk - Even na zeven uur vanavond werd op de kruising van de Haagweg met de Lindelaan een fietser aangereden door een auto. De fietser raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

GAgudq.jpeg

prpfah.jpeg

EBk5ZM.jpeg

tcjVFl.jpeg

Zondag 24 juli:

Delft - In verband met een 'medische noodsituatie' in een woning aan de Omanstraat, werden rond kwart voor zeven ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. De traumahelikopter is geland op een veld in de buurt, maar het MMT is maar kort ter plaatse geweest. (Foto's: Roy Wolters)

 

ynq7xV.JPG

TxO7aR.JPG

bq2PbC.JPG

ojhRsz.JPG