Nieuwsflits week 31 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 31

kop nieuwsflitsthumb 31Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 31 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 1  augustus:

Rijswijk - Vanmiddag rond kwart voor drie kwam op de kruising van de Sir Winston Churchilllaan met de Dr. H.J. van Mooklaan een automobilist die rechtsaf in botsing met een scooter. De scooterrijdster raakte daarbij gewond en is na eerste verzorging en onderzoek in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

QuNlQ2.jpeg

zxnG0W.jpeg

AabAIm.jpeg

Den Haag - In de Vreeswijkstraat kwamen omsreeks kwart over vier vanmiddag een auto en een fietsster met elkaar in botsing. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval kon plaatsvinden. De fietsster is in de ambulance onderzocht en is daarna onder A2 (geen spoed) vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Ferrie van der Geer)

sqMVYj.jpeg

tsP81D.jpeg

3V2Unh.jpeg

Dinsdag 2 augustus:

Rijswijk - In een woning aan de Oude Haagweg heeft dinsdagochtend een kleine brand gewoed. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en konden voorkomen dat de brand zich verspreidde. Een verpleegkundige van de motorambulance heeft de bewoonster onderzocht op rookinhalatie; zij hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. (Foto's: Ivar Gieles

B3shsC.JPG

cmShPm.JPG

0OPai0.JPG

4avCTT.JPG

Den Haag – Bij een ongeval op de Chicagostraat zijn meerdere voertuigen beschadigd geraakt. In eerste instantie werd er melding gedaan van een ongeval met letsel, bij aankomst van de hulpdiensten bleek dit mee te vallen en bleken er geen slachtoffer te zijn. Met hulp van de politie hebben alle partijen de schadeformulieren ingevuld. Een berger heeft enkele voertuigen afgesleept. (Foto’s: Tim de Kleijn) 

w TDK 9872

w TDK 9873

w TDK 9876

w TDK 9879

Vrijdag 5 augustus:

Den Haag - Rond één uur vanmiddag is er in een portiekwoning aan de Kempstraat brand uitgebroken in de keuken. De brandweer is hierop uitgerukt, maar de brand was snel onder controle. Een bewoner heeft bij de brand verwondingen opgelopen. Behalve een ambulance werd zelfs het Mobiel Medisch Team opgeroepen, maar de inzet daarvan is echter gecanceld. De bewoner is in de ambulance verzorgd. Het is niet bekend of deze is vervoerd. (Foto's: Daan van den Ende)

OLClVU.JPG

pcts88.JPG

yuGBmA.JPG

Bb6qJb.JPG

Lxhtzx.JPG

Zoetermeer - Een bijna afgebroken dikke tak van een boom aan het Kerkenbos, die gevaar op kon leveren voor voetgangers en/of fietsers, was vanavond aanleiding om de brandweer erbij te halen. Vanuit de hoogwerker van kazerne Stadshart werd de tak van de boom gezaagd. (Foto's: Roy Wolters)

9jFtl6.JPG

q1SBDv.JPG

ZW6v5G.JPG

Zaterdag 6 augustus:

Wassenaar - Even over vijf uur vanmiddag werd er alarm geslagen, omdat er bij een sloot aan het Ammonslaantje een set onbeheerde kleding werd aangetroffen. De hulpdiensten lieten niets aan het toeval over en daarom werden de tankautospuit van Wassenaar, een duikvoertuig uit Leiden (Hollands-Midden) en een ambulance ter plaatse gestuurd. Brandweermensen in waadpak en enkele duikers hebben vervolgens het water doorzocht, maar er werd niemand aangetroffen. Hierop zijn de hulpverleners retour kazerne/post gegaan. (Foto's: Herman van der Woude en Arthur van Wezel)

xz7p9n.JPG

qXLH9o.JPG

YJl3fD.JPG

vjwQmE.jpg

qFfVe0.JPG

Zondag 7 augustus:

Monster - Vanmorgen omstreeks kwart over acht raakte onderaan de trap bij de strandopgang bij de Molenslag een man onwel. Hierop zijn een ambulance en het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam gealarmeerd. De traumahelikopter met het MMT is in de directe omgeving geland. Nadat de patiënt was verzorgd in de ambulance, is hij zonder spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Het MMT is gelijk doorgevlogen naar een volgende inzet. (Foto's: Fred van der Ende)

mSi4b9.JPG

g0mCAp.JPG

ed1cpw.jpg

TCg2J6.JPG