Nieuwsflits week 33 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 33

kop nieuwsflitsthumb 33Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 33 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 15 augustus:

Zoetermeer - In de Franklinstraat is vanmiddag een taxi achterop een bestelwagen gebotst. De taxichauffeuse is onderzocht door het ambulancepersoneel, maar hoefde uiteindelijk niet te worden vervoerd. De taxi zat klem onder de bestelwagen en het kostte enige tijd alvorens de voertuigen van elkaar waren gescheiden. (Foto's: Roy Wolters)

RdqyaE.JPG

IRA9uW.JPG

tM48Jy.JPG

VvILUu.JPG

NCjO0K.JPG

Den Haag - Omstreeks half drie botsten op de kruising van de Rijswijkseweg met de Laakweg drie personenauto's achterop elkaar. Hierdoor was het tramverkeer ter plaatse tijdelijk gestremd. Eén van de inzittenden is door het ambulancepersoneel onderzocht en op een vacuümmatras gefixeerd. Hierna is deze naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer en Rene Hendriks)

oClKlK.jpeg

KOtCrS.jpeg

hNatUy.jpeg

jee7Ef.jpeg

g8UUwG.JPG

Dinsdag 16 augustus:

Zoetermeer - In de Wattstraat werd omstreeks kwart over vier vanmiddag een voetganger aangereden door een auto. De voetganger is hierdoor gewond geraakt. Het slachtoffer is daarop door het ambulancepersoneel op een vacuümmatras gefixeerd en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het verkeer in de Wattstraat is hierna weer vrijgegeven. (Foto's: Roy Wolters)

0RQw60.JPG

Nhtvlb.JPG

gKclFM.JPG

vwM0yK.JPG

5NfiKd.JPG

Woensdag 17 augustus:

Den Haag - Op een oversteekplaats voor fietsers op de Vrouw Avenweg vond vanmorgen even na half twaalf een aanrijding plaats tussen een automobilist en een wielrenner. De wielrenner raakte daarbij gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

ATb9y9.JPG

Uc4m9T.JPG

Q0shFn.JPG

l0lq8K.JPG

Den Haag - Omstreeks kwart over één vanmiddag vond op het Finnenburg, ter hoogte van het Norenburg, een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. De toedracht van het ongeval is niet bekend. Voor zover bekend is één persoon vervoerd naar het ziekenhuis. Het Finnenburg was tijdelijk afgesloten tussen de Reigersbergenweg en de Hofzichtlaan. (Foto's: Danny Botman)

GslysZ.JPG

vcCbrK.JPG

Kbo8VK.JPG

Ocm4aV.JPG

Jvq3KU.JPG

Donderdag 18 augustus:

Wassenaar - De bestuurder van een brommobiel verloor vanavond omstreeks kwart voor zeven op de Baronielaan door onbekende oorzaak de macht over het stuur. Het voertuig belandde hierop in het struikgewas langs de weg en raakte daarbij een boom. De bestuurder is voor alle zekerheid in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. Een hele opluchting, ware het niet dat de politie na een blaastest constateerde dat de bestuurder vermoedelijk onder invloed was. De bestuurder is hierop aangehouden. Zijn voertuig is meegenomen door de politiekraan. (Foto's: Herman van der Woude)

lY5Ro9.JPG

iKweR9.JPG

wcd1Z0.JPG

RIvB6X.JPG

Vrijdag 19 augustus:

Den Haag - Even voor twaalf uur werden ambulancedienst en traumahelikopter met Mobiel Medisch Team met spoed gestuurd naar de Spaarwaterstraat in verband met een medische noodsituatie in een kinderopvang. De traumahelikopter is geland op een veld vlakbij. Een kindje is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Er waren motoragenten ter plaatse voor een eventuele spoedbegeleiding, maar dat bleek achteraf niet nodig. (Foto's: Machiel Janssen)

Ojsxov.JPG

aznOiy.JPG

JJvw0i.JPG

6DXl3C.JPG

crgxkm.JPG

Zondag 21 augustus:

Pijnacker -Op de kruising van de Gantellaan met de Meersingel kwamen aan het einde van de ochtend twee auto's met elkaar in botsing. Er werd een ambulance gealarmeerd, maar voor zover bekend raakte er niemand gewond. De politie heeft onderzoek gedaan. (Foto's: Jonathan de Bruin)

w 20160821 IMG 6991

w 20160821 IMG 6993

w 20160821 IMG 6998

w 20160821 IMG 7004

w 20160821 IMG 7022

Ter Heijde - De hulpdiensten kregen even voor half zes vanmiddag een melding van een kitesurfer in nood op zee nabij de Zandmotor. Hierop zijn onder andere de reddingboten George Dijkstra (Ter Heijde) en Kitty Roosmaale Nepveu (Scheveningen) uitgevaren. De kitesurfer heeft echter zelfstandig het strand kunnen bereiken en is daar onderzocht. Hij hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Peter Looij)

w index3

w index4

w index5

w index9

Honselersdijk - Rond tien voor zeven is brand ontstaan in een schuurtje van een woning aan de 2e van Reenenstraat in Honselersdijk. Er ging daar iets fout bij het bereiden van voedsel in een ketel. De brandweer was snel ter plaatse en kon de brand beperken. (Foto's: Fred van der Ende)

bHX5so.JPG

xhlO4z.JPG

5qJuez.JPG

nYNMoO.JPG