Nieuwsflits week 34 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 34

kop nieuwsflitsthumb 34Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 34 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 22 augustus:

Wassenaar - Op de kruising van de Konijnenlaan met de Nachtegaallaan kwamen vanmiddag omstreeks half vijf een motorrijder en een auto met elkaar in botsing. De motorrijder kwam daarbij tegen de voorruit van de auto terecht en viel daarna op de grond. Een agent heeft - tot de komst van het ambulancepersoneel - de nek van de motorrijder gefixeerd. Na een eerste onderzoek door het ambulancepersoneel kon de motorrijder zelfstandig lopend de ambulance in. Daar is hij verder onderzocht en bleek dat hij niet hoefde te worden vervoerd. (Foto's: Arthur van Wezel)

eRaft8.jpg

vwL7Cm.jpg

DLdD9A.jpg

nJv4FO.jpg

Honselersdijk - Op de Nieuweweg heeft maandagavond een kop-staart botsing plaatsgevonden tussen drie personenauto's. De aanrijding vond rond 19:30 uur plaats voor de kruising met de Bospolder. Twee ambulances kwamen ter plaatse. Enkele inzittenden zijn onderzocht door ambulancepersoneel. Een vrouw moest naar het ziekenhuis vervoerd worden voor verder onderzoek en behandeling. De politie heeft samen met de bestuurders de aanrijding op papier gezet, waarna een bergingsbedrijf twee auto's heeft weggesleept. Het derde voertuig kon zijn weg vervolgen. (Foto's: Danny Botman)

w DB Nieuweweg IMG 6808

w DB Nieuweweg IMG 6811

w DB Nieuweweg IMG 6813

w DB Nieuweweg IMG 6816

w DB Nieuweweg IMG 6820

Leidschendam - Op de Burgemeester Keijzerlaan heeft maandagavond in een portiekwoning een kleine brand gewoed. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. De oorzaak is vermoedelijk een pannetje op het vuur. Vanwege de rook werden enkele woningen ontruimd. Een oudere vrouw is nagekeken door ambulancepersoneel vanwege rookinhalatie; zij hoefde niet naar het ziekenhuis. (Foto's: Nick van der Toorn)

DnpVTe.JPG

AX439W.JPG

BNrepg.JPG

KsUY1j.JPG

kmAeDT.JPG

ZvDpDs.JPG

Dinsdag 23 augustus:

Den Haag - Op de kruising van de Appelstraat met de Thorbeckelaan werd vanavond omstreeks half tien een fietsster aangereden door een auto. De fietsster kwam daarbij tegen de voorruit van de auto terecht. Zij is hierop in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

Mq62tS.JPG

ClqSW2.JPG

2okq3e.JPG

J9kaRr.JPG

Woensdag 24 augustus:

Den Haag - Een burenruzie mondde vanavond op de Vogelenzanglaan uit in een mogelijke mishandeling; een bewoonster zou volgens de melding door een buurman tijdens een verhitte discussie omver zijn geduwd. De buurman werd wegens dit feit aangehouden en de buurvrouw is in de ambulance onderzocht. Zij hoefde niet te worden vervoerd.

V8aLw8.JPG

v0BwBW.JPG

FMBM4q.JPG

Donderdag 25 augustus:

Leidschendam - Vanochtend even over half negen raakte een fietsster gewond op de beruchte kruising Prins Hendriklaan/Koningin Julianaweg. Het ongeval ontstond vermoedelijk doordat een automobiliste komende uit de richting Voorschoten geen voorrang verleende. Het slachtoffer is door de ambulancedienst met onbekend letsel vervoerd naar MCH Antoniushove. (Foto's: Lucien de Vries)

w DSC 7225

w DSC 7226

w DSC 7229

Zaterdag 27 augustus:

Zoetermeer - Op de A12 richting Den Haag vond vanmiddag een kop-staart aanrijding tussen twee auto's plaats. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar geen der inzittenden hoefde te worden vervoerd. Berger Haan heeft de auto's afgevoerd. (Foto's: Sven Poeze en Roy Wolters)

w sven1

w sven2 

Cig8kY.JPG

xw5E0J.JPG

XtU78i.JPG

Den Haag - Op het Prins Hendrikplein kwamen vanmiddag een auto en een scooterrijder met elkaar in botsing. De scooterrijder is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Luke Hermans)

w 14163573 1360495293978685 86011514 o

w 14163807 1360497707311777 710706520 o

Den Haag - Om even over half vijf ontstond er in de Elandstraat, nabij de Zoutmansraat, een kop-staart aanrijding waarbij twee auto's waren betrokken. Eén van de inzittenden is onderzocht in de ambulance. Of deze is vervoerd, is niet bekend. (Foto's: Sander Paardekooper)

Xg5Sjt.JPG

4XdP1r.JPG

iJs4Jv.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Leyweg met de Hengelolaan kwamen omstreeks kwart voor vijf een bus en een fietser met elkaar in botsing. De fietser is onderzocht in de ambulance. Het is niet bekend of deze is vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

dccvoO.JPG

EmavMm.JPG

t73Hlg.JPG