Nieuwsflits week 35 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 35

kop nieuwsflitsthumb 35Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 35 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 29 augustus:

Wassenaar - Even voor zes uur vanavond vond er op de N44 richting Amsterdam, ter hoogte van Kerkehout, een aanrijding plaats waarbij vier auto's betrokken waren. Twee rijstroken werden afgesloten na het ongeval, maar het verkeer kon het ongeval passeren. Wel leverde dit een fikse file op. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar niet bekend is of er iemand is vervoerd. Een bergingsbedrijf heeft twee auto's afgevoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

naJIQw.JPG

da9BCy.JPG

jrWmnm.JPG

vE801U.JPG

2rWMQS.JPG

Dinsdag 30 augustus:

Wassenaar - Op de Schelpsloot, nabij de ingang van de parkeergarage, werd rond half twaalf vanochtend een fietsster aangereden door een auto. De fietsster is in de ambulance verzorgd en is daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De automobilist was erg geschrokken van het ongeval en kreeg een stoel om even op bij te komen. (Foto's: Arthur van Wezel)

JRTWg7.jpg

VWyTwl.jpg

Sf18lz.jpg

mPbNgN.jpg

rRfX10.jpg

Donderdag 1 september:

Pijnacker -
Op het Stanislas College aan de Sportlaan is een meisje gewond geraakt nadat ze over een hek wilde klimmen. "Ze bleef met haar ring achter een hekpunt hangen", zegt een geschrokken medescholier. Bij het hek ligt behoorlijk wat bloed op de grond. "Het zag er niet goed uit", aldus een andere leerling. "Hopelijk kunnen ze haar vinger redden in het ziekenhuis." (Foto's/tekst: Telstar Online)

w IMG 5690

w IMG 5692

w IMG 5693 1

Den Haag - Op de Westduinweg vond vanmiddag rond kwart voor twee een forse aanrijding plaats. Een automobilist (in de grijze auto) verloor ter hoogte van de Douzastraat de macht over het stuur, schoot over de middenberm en botste op de andere rijbaan tegen een tegenmoetkomende auto. De eerste auto schoot daarna door de van Wesebekestraat in en botste daar op een geparkeerde auto. De bestuurder van de eerste auto is vermoedelijk onwel geworden en is naar het ziekenhuis vervoerd. Twee inzittenden van de andere auto zijn onderzocht in de ambulance maar hoefden niet te worden vervoerd. De Westduinweg was enige tijd afgesloten in verband met het ongeval. Berger Vreugdenhil heeft de drie auto's afgevoerd. (Foto's: Martine van Moolenbroek en Brian Roeten)

w 20160901 140052

w 20160901 140059

w 20160901 140315

w DSC 0044

w DSC 0050

w DSC 0059