Nieuwsflits week 37 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 37

kop nieuwsflitsthumb 37Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 37 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 14 september:

's-Gravenzande - Rond zeven uur vanmorgen werden ambulance en politie opgeroepen voor een aanrijding op de Groeneweg. Bij aankomst bleek het te gaan om een fietser die geschept was door een auto. De toedracht van diyi ongeval is onbekend. De fietser had een flink smak gemaakt tegen de voorruit van de auto en is toen ten val gekomen tegen een hekwerk van een tuin. Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Fred van der Ende)

hfGErK.JPG

SmPHZA.JPG

ftaBle.JPG

UvGc5j.JPG

Naaldwijk - Woensdagavond rond 20:15 uur heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden op de Industriestraat. Twee inzittenden raakte gewond. Een van de inzittende kon door het ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken worden, de ander is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. Het achterste voertuig is door een bergingsbedrijf weggesleept. (Foto's: Danny Botman) 

Vxz6zS.JPG

fLbjcC.JPG

zxse3R.JPG

be1TPQ.JPG

Vrijdag 16 september:

Den Haag - Een jong katje vond die boom aan het Zonneoord maar wat interessant en klom steeds hoger. Totdat het beestje op het punt was aanbeland dat het niet meer naar beneden durfde. Hierop werd de brandweer in kennis gesteld, waarop de hoogwerker van kazerne Loosduinen ter plaatse kwam. Het katje werd uit de boom gehaald en is door de politie meegenomen naar het bureau. (Foto's: Daan van den Ende)

B8Psov.JPG

SovghT.JPG

faFh82.JPG

0yAPiQ.JPG

Den Haag - Een voetganger is vanavond gewond geraakt nadat deze op een voetgangersoversteekplaats op het Prins Hendrikplein werd aangereden door een auto. De voetganger had op dat moment een karretje met plantjes bij zich. De voetganger is vervoerd naar het ziekenhuis en het Prins Hendrikplein is in verband met onderzoek enige tijd afgesloten geweest. (Foto's: Nick van der Toorn)

dW8qqo.JPG

0neSOI.JPG

Ym4hu4.JPG

BUD0Sf.JPG

bdOdbT.JPG

Zaterdag 17 september:

Den Haag - In de Schalk Burgerstraat werd vanochtend een fietser aangereden door een auto voor de verkeerslichten op de kruising met de Kaapstraat. De fietser is door het ambulancepersoneel onderzocht en is daarna naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie heeft onderzoek verricht naar het ongeval. (Foto's: Dejan Jeremic)

dd2GoP.JPG

SNG83Y.JPG

5KRpLb.JPG

KjJ1eO.JPG

Honselersdijk - Omstreeks kwart voor elf vanochtend raakte een personenauto op de Middel Broekweg door onbekende oorzaak van de weg en reed daarbij ee lantaarnpaal omver. De ontstane schade was fors en één inzittende moest in de ambulance worden onderzocht. Hij hoefde echter niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

KmJUPM.JPG

HE4YOX.JPG

Wateringen - Omwonenden hadden zaterdag Dierenambulance De Wijs gebeld in verband met een zieke eend in het water bij het Hoekblok. De medewerker van de Dierenambulance constateerde dat de eend inderdaad ziek was en mogelijk leed aan botulisme. Om de eend uit het water te kunnen halen werd de hulp van de brandweer ingeroepen. De tankautospuit van Wateringen kwam ter plaatse en een brandweerman in waadpak heeft de eend met behulp van een net uit het water gehaald. De eend is door de Dierenambulance afgevoerd naar het vogelasiel. (Foto's: Tim de Kleyn)

3UWrk9.JPG

dBvWiC.JPG

Vvn2ck.JPG

MvqZKy.JPG

6Zbdx3.JPG

Den Haag - Op de A12/Utrechtsebaan, stad in, botsten vanmiddag rond vijf uur enkele auto's op elkaar. De schade was gering maar er moest tijdelijk één rijstrook worden afgesloten. Dat leverde gelijk een file op achter het ongeval. Er is een ambulance ter plaatse geweest maar niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Daan van den Ende en Donny Kooistra)

96hle6.JPG

S6dx3l.JPG

ieIYEN.JPG

l0Vm8e.JPG

Zondag 18 september:

Voorburg - Op de kruising van de Koningin Julianalaan met de Mgr van Steelaan is vanmorgen een jongen op de fiets aangereden door een personenauto. De jongen raakte gewond en is na onderzoek in de ambulance, naar het ziekenhuis vervoerd. De fietser had op deze plek trouwens voorrang. (Foto's: Ruben van Essen)

jpbMLZ.JPG

ptAV7O.JPG

J67Pue.JPG

MtATRa.JPG

Den Haag - In verband met een medische noodsituatie in het pand van Pathé aan het Buitenhof, kwamen een ambulance en het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam vanmiddag omstreeks kwart voor één ter plaatse. Het is niet bekend wat de aard van de medische noodsituatie was. De traumahelikopter is geland op het Spuiplein, waar het veel kijkers trok. Na verzorging door het ambulancepersoneel en MMT is de patiënt naar het ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter is met het MMT aan boord teruggevlogen naar thuisbasis Rotterdam The Hague Airport. (Foto's: Ivar Gieles)

xpI2v4.JPG

5qQKBZ.JPG

vf1nG4.JPG

BmY0XF.JPG

J0xU7X.JPG

qe7umd.JPG